Connect with us

Στοίχημα

Το ξέσπασμα της Ίντερ

Published

on

 

Μπορεί το βλέμμα όλων να είναι στραμμένο στα γεγονότα της Ουκρανίας, όμως η ζωή συνεχίζεται σε όλο το κόσμο και το ποδόσφαιρο, που στέκεται απέναντι σε όλο αυτό, έχει τη τιμητική του ακόμα ένα Σαββατοκύριακο, με πολλά ματς στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Μάθε τα πάντα για την στοιχηματική bet365

Μια από τις ομάδες που θα παίξει ματς την άλλη εβδομάδα στην Ευρώπη, είναι η Ίντερ. Οι πρωταθλητές Ιταλίας επιστρέφουν από σήμερα στο πρωτάθλημα, ελπίζοντας να πάρουν τη πρώτη τους νίκη μετά από καιρό, κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Σαλερνιτάνα.

ΙΝΤΕΡ: Ήταν εμφανές πως η Ίντερ τον Φεβρουάριο πέρασε μια… μπόρα, καθώς όχι μόνο έχασε τη πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά δεν πήρε ούτε νίκη, με την Ευρώπη να χάνεται, μετά την εντός έδρα ήττα από τη Λίβερπουλ. Οι «νερατζούρι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν το comeback όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις, παίρνοντας πριν τρεις ημέρες το 0-0 στο πρώτο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου με τη Μίλαν. Κόντρα στη Σαλερνιτάνα θα μπουν στο γήπεδο επιθετικά, θέλοντας να βρουν ένα ξέσπασμα, μαζί με την επιστροφή στα τρίποντα. Ο Ιντζάγκι θα κάνει σίγουρα αλλαγές, έχοντας τις επιστροφές των Κορέα και Γκόσενς.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Τα δίνει όλα η Σαλερνιτάνα το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά την ενίσχυσή της τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ώστε να πάρει βαθμούς και να φανεί «ζωντανή» στις τελευταίες θέσεις. Οι νεοφώτιστοι, παρότι έκανες μερικές καλές εμφανίσεις, παραμένουν στη τελευταία θέση, έχοντας παιχνίδια λιγότερα, όμως θα χρειαστεί να ανέβουν κι άλλο για να έχουν ελπίδες σωτηρίας. Στο Μιλάνο, το έργο τους είναι πολύ δύσκολο κόντρα σε ένα «πληγωμένο θηρίο», αλλά θα παλέψουν και ότι βγει. Τραυματίες οι Ριμπερί, Καπέτσι, Φιορίλο, Σκιαβόνε και Στράντμπεργκ, δύσκολα θα παίξουν οι Μπονατσόλι και Γκιομπέρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το πιεσμένο πρόγραμμα της Ίντερ συνεχίζεται, μιας και οι «νερατζούρι» καλούνται να παίξουν ακόμα ένα ματς μέσα σε 3 ημέρες. Παρά τις αναμενόμενες αλλαγές, θεωρούμε πως οι πρωταθλητές θα πάρουν μια νίκη που έχουν τόσο ανάγκη. Θα πάρουμε το Over 2.5 στα γκολ των γηπεδούχων, στο 1.75 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα

Ροή ειδήσεων

Advertisement