Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (3 μ.μ.) τον Εθνικό Σκουλικάδου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα ακόμα παιχνίδι δίνει σήμερα η Παναχαϊκή λίγο πριν πέσει η αυλαία στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Οι κοκκινόμαυροι υποδέχονται στην Αγυιά στις 3 μ.μ. για την 22η αγωνιστική τον Εθνικό Σκουλικάδου με έναν και μοναδικό στόχο, τη νίκη.

Στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο κρατούν χαμηλούς τόνους όσο και αν θεωρούν ότι η πρώτη θέση είναι δεδομένη καθώς απομένουν πέντε στροφές για να κατακτήσουν την πρώτη θέση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι προσηλωμένοι στο έναν και μοναδικό στόχο που είναι η νίκη στα εναπομείναντα παιχνίδια.
Όσο και αν καίγεται… για βαθμούς η ομάδα της Ζακύνθου στην Πάτρα δεν κολατσίζει με τους παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου να είναι πανέτοιμοι από τα πρώτα λεπτά να τους «πνίξουν» στην Αγυιά και να προσθέσουν το 17ο «τρίποντο».
ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε και την αποστολή για το σημερινό εντός έδρας ματς με τον Εθνικό Σκουλικάδου.
Την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κολοβούρης, Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος, Κυβελίδης, Στεργίδης, Τσακμάκης, Καρακλάιτς, Μακρής, Γούλας, Μικές, Στασινόπουλος, Κέρι, Αλεξόπουλος, Λιμάτσι, Λούσκος, Κόκας, Λιποράσε, Μαστραντωνάκης, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Σμίλτος, Χαντί, Μαγκάκης.
ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ
Το σημερινό παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Εθνικό θα διευθύνει ο Μπεκιάρης από τον Σύνδεσμο της Κορίνθου.
Βοηθοί του θα είναι οι Μπουρτζοβίτης, Κλεπετσάνης από τον ίδιο σύνδεσμο.

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Η 22η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις με παιχνίδια-φωτιά που έχουν να κάνουν με την παραμονή των ομάδων στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Διαγόρας δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναγρινιακό. Η ομάδα του Αλέξη Σπηλιόπουλου αναζητεί το λιγότερο επτά πόντους και αυτό που θα επιδιώξει είναι τουλάχιστον να μην χάσει από την ομάδα του Αγρινίου.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κεφίλης από την Κόρινθο με βοηθούς τους Σπηλιώτη και Οικονόμου από τον ίδιο σύνδεσμο.

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΑΚΙ
Φυσικά τα βλέμματα των Πατρινών θα είναι στο παιχνίδι του Αχέροντα με τον Τηλυκράτη. Ένα παιχνίδι που αν η ομάδα του Καναλακίου καταφέρει να κερδίσει τότε αυτή της Λευκάδας χάνει όποια ελπίδα της έχει απομείνει για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.
Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο γιατί η ομάδα του Αχέροντα βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και θέλει πάση θυσία το «τρίποντο» για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Οπότε ο Τηλυκράτης θα πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο αν θέλει να νικήσει και να βρίσκεται κοντά στην κοκκινόμαυρη ομάδα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

ΠΑΟ Βάρδας – Α.Ο. Διαβολιτσίου
Διαιτητής: Ρέκκας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Μπουρίκας Ηλ. – Μπουρίκας Χρ. (Μεσσηνίας)

ΠΑΣ Αχέρων – Τηλυκράτης Λευκάδας
Διαιτητής: Τσοπλάκος (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Βλαχοδήμος – Τάκος (Αιτωλοακαρνανίας)

Αναγέννηση Άρτας – Αίας Γαστούνης
Διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Μίχος – Σάτκλιφ (Κέρκυρας)

Παναγρινιακός – Διαγόρας Βραχνεΐκων
Διαιτητής: Κεφίλης (Κορίνθου)
Βοηθοί: Σπηλιώτης – Οικονόμου (Κορίνθου)

Αμβρακικός Λουτρού – Παναιγιάλειος 0-3 α.α.


Ροή ειδήσεων

Advertisement