Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Στοίχημα προβλέψεις: Βρέχει» γκολ στο Μόναχο

Δημοσιεύθηκε

στις

Τριήμερο αποκριάς είναι αυτό για τη χώρα μας, όμως σε όλη την Ευρώπη οι ομάδες δεν έχουν καμία διάθεση… καρναβαλισμού, καθώς τα πράγματα οδεύουν προς τη τελική ευθεία στα πρωταθλήματα, με κρίσιμα ματς να λαμβάνουν χώρα.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα live

Τα μεγάλα παιχνίδια είναι αρκετά εύκολο να βρεθούν στο κουπόνι του Σαββατοκύριακου και σήμερα στη Γερμανία και τη Μουντεσλίγκα έχουμε ένα από τα κλασικά ντέρμπι της χώρας, αυτό ανάμεσα στη πρώτη Μπάγερν Μονάχου και τη τρίτη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Έχοντας και τη ρεβάνς με τη Σάλτσμπουργκ για το Τσάμπιονς Λιγκ που ακολουθεί στο πίσω μέρος του μυαλού της, η Μπάγερν πηγαίνει στο ντέρμπι με τη Λεβερκούζεν, έχοντας μια διαφορά ασφαλείας από τη Ντόρτμουντ. Φυσικά, τίποτα δεν είναι τελεσίδικο στη κορυφή, μιας και οι Βαυαροί δεν είναι το ίδιο σταθεροί όπως στην αρχή της σεζόν, έχοντας κάνει αρκετές γκέλες. Ο Νάγκελσμαν γνωρίζει τη ποιότητα της Λεβερκούζεν και δύσκολα θα κάνει ροτέισον, παρότι έχει την επιλογή αρκετών παικτών. Ο νεαρός Γερμανός κόουτς έχει αρκετές απουσίες, κυρίως μακροχρόνιες, όπως οι Ντέιβις, Τολισό, Γκορέτσκα, Νόιερ, Μίλερ και Ερναντές.

Ροή ειδήσεων

Advertisement