Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(5/3)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Σήμερα, αν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε κατευθύνει, θα βρεθείς μπλεγμένος σε διαμάχες και εντάσεις, που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Μην παρασυρθείς, λοιπόν και απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολικές κινήσεις και τα βαριά λόγια.

Ταύρος
Ίσως πρέπει σήμερα να αναλογιστείς τα λάθη σου και να δεις ποιες καταστάσεις χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις, για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη, σκέψου με τη λογική και όχι το συναίσθημα.

Δίδυμοι
Το μυαλό σου σήμερα, τρέχει με υψηλές ταχύτητες και μπορείς να υλοποιήσεις τις περισσότερες από τις ιδέες σου. Μόνο μην αγχωθείς, γιατί η αρνητική διάθεση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς.

Καρκίνος
Πρόσεξε πολύ σήμερα τις κινήσεις που θα κάνεις, καθώς κάποιες αποφάσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου. Μην κρίνεις επιπόλαια τα ζητήματα που σε απασχολούν. Η μέρα σε βοηθάει σημαντικά να κάνεις τις σωστές αλλαγές στους τομείς που σε προβληματίζουν.

Λέων
Σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο με το παρελθόν! Ζητήματα που έχουν μείνει άλυτα προκύπτουν και πάλι, και μάλλον είναι η ώρα να τα δεις πολύ σοβαρά και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις… Ίσα-ίσα, θα χρειαστεί να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα.

Παρθένος
Οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις σήμερα, πρέπει να την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Ευτυχώς, που έχεις από τη φύση σου μεγάλη διορατικότητα κι έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από εκεί που δε το περιμένεις.

Ζυγός
Σήμερα σε απασχολεί τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον. Καλύτερα λοιπόν να επικεντρωθείς στο παρόν. Μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω η σκέψη του τι έκανες λάθος στο παρελθόν και μην κάνεις καινούργια σχέδια, αν δεν τελειώνεις με τις παρούσες εκκρεμότητες.

Σκορπιός
Σήμερα θα σκεφτείς να επιχειρήσεις σημαντικές αλλαγές σε θέματα που μέχρι τώρα ήταν προβληματικά. Μπορείς να ξεκινήσεις και θα έχεις πολύ καλές επιρροές σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Είσαι άτομο αρκετά υπεύθυνο και βλέπεις τις καταστάσεις με μεγάλη σοβαρότητα. Επιπλέον, έχεις βάλει καλές βάσεις από το παρελθόν.

Τοξότης
Έχεις γίνει λίγο περισσότερο απαιτητικός τον τελευταίο καιρό και αυτό σήμερα φαίνεται πολύ έντονα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν ανέχεσαι εύκολα κάποιες καταστάσεις και κυρίως κάποια άτομα, που προσπαθούν να σε ξεγελάσουν. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό γιατί εσύ θα είσαι αυτός που θα ζημιωθείς.

Αιγόκερως
Εύνοια σε περιμένει αυτο το Σάββατο στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις και μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο. Εκμεταλλεύσου την δυναμικότητα σου για να στρώσεις τον δρόμο για την ομαλότερη πραγμάτωση των στόχων σου.

Υδροχόος
Ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα θα είναι αυτο το Σάββατο για εσένα. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν, που σε αγχώνουν. Μην ανησυχείς όμως, θα καταφέρεις να τα εξομαλύνεις όλα και μάλιστα όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται.

Ιχθύες
Ευνοϊκή θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, με τα σχέδια και τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, να τα πετυχαίνεις με πολύ ευκολία. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου και μετά να ασχοληθείς ενεργά και ανεμπόδιστα για το μέλλον σου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement