Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Μίνα Γκάγκα: Επισκέφθηκε το νοσοκομείο Σπάρτης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεων της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στα νοσοκομεία του ΕΣΥ σε όλη την Ελλάδα, σειρά είχε σήμερα το νοσοκομείο Σπάρτης.

Η υπουργός επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του νοσοκομείου, τη μονάδα τεχνητού νεφρού καθώς και την κλινική Covid-19 και συζήτησε με το προσωπικό.

Στη συνέχεια, είχε συνάντηση με τη διοικήτρια του νοσοκομείου, κ. Εύη Παπαγεωργίου, εκπροσώπους των ιατρικών τμημάτων, στελέχη της διασυνδεδεμένης μονάδας των Μολάων, του τοπικού ιατρικού συλλόγου και βουλευτές. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα λειτουργίας καθώς και το σχέδιο για τη μεταστέγαση τμημάτων του νοσοκομείου, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία τους για το διάστημα κατά το οποίο θα κατασκευάζεται το νέο νοσοκομείο Σπάρτης. Το νέο νοσοκομείο κατασκευάζεται με δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη τριετία.

275114045_1316568215476305_5896747698120261111_n

 

Σε δηλώσεις της, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας εξήρε τις προσπάθειες όλου του προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου. Στάθηκε στις αλλαγές που θα φέρει το νέο ΕΣΥ με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών παντού στην Ελλάδα καθώς και στις νέες επαγγελματικές σχέσεις των γιατρών.

Αναφέρθηκε ακόμη στην ύφεση της πανδημίας λέγοντας πως μπορούμε να αισιοδοξούμε για ένα κανονικό Πάσχα και ένα καλύτερο καλοκαίρι και κατέληξε ότι η πανδημία αποκλιμακώνεται αργά αλλά σταθερά, ενώ παρατηρείται μείωση των νοσηλευόμενων ασθενών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement