Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα: Σοκ-Πέθανε ο Θεόδωρος Βλαγκούλης – Υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία κατά τη διάρκεια εκδήλωσης

Published

on

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ηλεία η είδηση του θανάτου του δικηγόρου και πολιτευτή, Θεόδωρου Βλαγκούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο κατά την διάρκεια συγκέντρωσης για τα φωτοβολταϊκά στο χωριό Ξενιές.

Ο Θ. Βλαγκούλης συμμετείχε σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξένιας του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης του νομού Ηλείας ενάντια στην τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πάρκων περιμετρικά της λίμνης Πηνειού. Ο Θόδωρος Βλαγκούλης έχοντας μόλις ολοκληρώσει την τοποθέτηση του, επέστρεψε στο τραπέζι όπου κάθονταν, όταν εντελώς ξαφνικά ξάπλωσε με το κεφάλι του πάνω σε αυτό, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.
Τις πρώτες βοήθειες έσπευσαν αμέσως να του προσφέρουν ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ κ.Διονύσιος Καλαματιανός, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης και ο γιατρός στο επάγγελμα Δήμαρχος Ανδραβίδας/ Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέτζας, που εκείνη τη στιγμή ήταν δίπλα του. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των παραπάνω, ο Πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης, δεν κατάφερε να επανέλθει. Όλα δείχνουν πως ο θάνατός του επήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης ήταν περίπου 70 ετών, πρώην υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ πρόσφατα είχε ανακοινώσει την προσχώρησή του στην «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου ως υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές.

Ο Θόδωρος Βλαγκούλης στο πολιτικό φυλλάδιο του αναφέρει για τον εαυτό του:

Η “ΓΝΩΜΗ” και το gnomip.gr εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Θεόδωρου Βλαγκούλη
06-03-2022 19:41
Αποθήκευση

Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου – Βουλευτής Ηλείας ΝΔ

Τα θερμά της συλλυπητήρια εξέφρασε η βουλευτής Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου στην οικογένεια του Θεόδωρου Βλαγκούλη, πολιτευτή επί σειρά ετών με την Νέα Δημοκρατία, για την απώλεια του αγωνιστή και ακάματου συμπολίτη.
“Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης υπήρξε άοκνος και αεικίνητος, διεκδίκησε με μαχητικότητα τα συμφέροντα της Ηλείας και αγωνίστηκε για την ανάδειξη ζητημάτων που απασχολούν τον νομό μας και ιδιαίτερα τον Δήμο Ήλιδας, από όπου καταγόταν.
Η δράση και η προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο, η αγάπη για την οικογένειά του και για τον συνάνθρωπο, αφήνουν θετικό αποτύπωμα σε όλους όσοι τον γνωρίσαμε.
Θα τον θυμόμαστε πάντα με ξεχωριστή εκτίμηση και αγάπη”.

Νίκος Κοροβέσης – Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού

Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου συναγωνιστή και συμπατριώτη Θεόδωρου Βλαγκούλη. Υπήρξε ένας ακούραστος αγωνιστής, ένας εξαίρετος άνθρωπος και ένας άξιος οικογενειάρχης. Αναπλήρωτο το κενό που αφήνει στον νομό μας.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Γιάννης Λυμπέρης – Δήμαρχος Ήλιδας

Θλίψη προκαλεί σ’ όλους μας ο αιφνίδιος θάνατος του αγαπητού Πολιτευτή της Ηλείας, Θεόδωρου Βλαγκούλη. Ο Θεόδωρος Βλαγκουλης υπήρξε μέχρι την ύστατη στιγμή της ζωής του μαχητικός σε όσα πρέσβευε, πάντα με μοναδικό του μέλημα να προσφέρει από το δικό του μετερίζι, στον τόπο που αγάπησε και έδωσε τις μάχες του όλα αυτά τα χρόνια, την Ηλεία. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την αγωνιστικότητα, το ήθος, την ευγένεια και το χαμόγελό του. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Τάκης Αντωνακόπουλος – Δήμαρχος Πύργου

Με μεγάλη οδύνη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο χαμό του καλού μας φίλο Θεόδωρο Βλαγκούλη. Ένας γνήσιος αγωνιστής της Ηλείας, μπροστάρης στις μεγάλες διεκδικήσεις τον τόπο μας έφυγε τόσο νωρίς και τόσο ξαφνικά από κοντά μας, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό. Η φωνή της Ηλείας είναι από σήμερα πιο σιγανή…

Για τον Θεόδωρο Βλαγκούλη θα μπορούσαμε να πούμε και να θυμηθούμε πολλά από την δυναμική πορεία που κατέγραψε δεκαετίες τώρα στον πολιτικό στίβο.

Αυτό που πάντα θα κρατάμε στις καρδιές μας, είναι η εντιμότητα, η ανιδιοτέλεια και η απαράμιλλη αγωνιστική του ταυτότητα που ποτέ δεν εγκατέλειψε. Μαζί, δίναμε το τελευταίο διάστημα τη μάχη στο πλευρό των κατοίκων που διεκδικούν απο την ΙΜ Αγίων Θεοδώρων τις εκτάσεις τους.

Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης δεν είναι πια κοντά μας. Έφυγε ξαφνικά! Έφυγε όμως δικαιωμένος στις συνειδήσεις όλων των Ηλείων ως ένας ανιδιοτελής μαχητής για όλα τα μεγάλα ζητήματα του τόπου.

Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό Παράδεισο φίλε Θοδωρή…

Ροή ειδήσεων

Advertisement