Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Επτά γαλλικά τρικ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Το αβίαστο γαλλικό στιλ αποτελεί εδώ και δεκαετίες σημείο αναφοράς για τα πιο ενημερωμένα και γοητευτικά σύνολα. Μεταξύ των τάσεων που κατέκλυσαν τις ανοιξιάτικες πασαρέλες, δικαιώνοντας την εμμονή σας με την παριζιάνικη αισθητική, ξεχωρίσαμε για εσάς τα 7 μυστικά του γαλλικού στυλ που επιστρέφει δριμύτερο τη νέα σεζόν.

Μπερέδες

Το βασικό αξεσουάρ του παριζιάνικου στυλ εντοπίστηκε στο S/S 2022 σόου του οίκου Philosophy. Σε ουδέτερα αλλά και πιο έντονα χρώματα, η επανεμφάνιση του εμβληματικού μπερέ συνοδεύεται από αστραφτερές καρφίτσες.

Polka dots

Αν υπάρχει ένα μοτίβο που παραμένει πάντα επιθυμητό και επίκαιρο αυτό είναι το πουά. Αυτή τη σεζόν οι σχεδιαστές παρουσίασαν πληθώρα επιλογών από σακάκια και μαγιό  (Balmain) μέχρι φορέματα, αλλά και τα σετ του Paco Rabanne.

Cardigans

Η Κοκό Σανέλ ήταν αυτή που έβαλε γαλλική υπογραφή στη συντηρητική αγγλική εφεύρεση προσθέτοντας χρώμα και εντυπωσιακά κουμπιά. Σήμερα, πλεκτές ζακέτες στα πιο ευφάνταστα μοτίβα και υφές σχεδιάστηκαν για το στυλ των Γαλλίδων.

Ταγιέρ

Ένα κομψό σύνολο που συνδυάζει θηλυκότητα με δυναμισμό. Πολυμορφικό και διαχρονικό, συνεχίζει να επηρεάζει τις πασαρέλες κάθε σεζόν. Σε περίπτωση που δεν έχετε βρει το ιδανικό, ρίξτε μια σοβαρή ματιά στους οίκους Chanel και Dior.

Μπαλαρίνες

Οι Γαλλίδες πιστεύουν ότι όσες κι αν έχεις ποτέ δεν είναι αρκετές και γι’ αυτό φροντίζουν να εντάσσουν στην γκαρνταρόμπα τους τουλάχιστον μία κάθε χρόνο. Ακολουθείτε το παράδειγμά τους.

Βικτωριανός γιακάς

Ενσωματωμένος σε μπλούζες και πουκάμισα ή ακόμα και ως μεμονωμένο αξεσουάρ, ο γιακάς χαρίζει αέρα άλλης εποχής στα σύγχρονα σύνολα.

Λευκό πουκάμισο

Είτε το συνδυάσετε με τζιν παντελόνι και φαρδύ σακάκι είτε με μίνι φούστες, το ραφιναρισμένο λευκό πουκάμισο είναι η βάση της πυραμίδας του γαλλικού στυλ. Το styling του είναι εύκολη υπόθεση, αλλά η πραγματική πρόκληση είναι να βρείτε ένα που να αντιστέκεται στο τσαλάκωμα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement