Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αύριο Τρίτη η κηδεία του Θεόδωρου Βλαγκούλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Αύριο, Τρίτη 8 Μαρτίου, στον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου, στο Σώστι, θα τελεστεί η κηδεία του Θεόδωρου Βλαγκούλη, ο οποίος έφυγε χθες από την ζωή, σε ηλικία 77 ετών.

Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά την διάρκεια συγκέντρωσης για τα φωτοβολταϊκά στο χωριό Ξενιές.

Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε την θλίψη στον πολιτικό κόσμο, αλλά και στους πολίτες της Ηλείας, αφού ο εκλιπών ήταν ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός, ένας πολιτευτής που πάντοτε αγωνιζόταν για τα δικαιώματα των Ηλείων.

Μια από τις τελευταίες στιγμές του Θεόδωρου Βλαγκούλη, την Κυριακή, στις Ξενιές

Ποιος ήταν ο Θεόδωρος Βλαγκούλης

Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης ήταν πρώην υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ πρόσφατα είχε ανακοινώσει την προσχώρησή του στην «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου ως υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές.

Ο Θόδωρος Βλαγκούλης (σύμφωνα με το βιογραφικό του) συμμετείχε για πρώτη φορά σαν υποψήφιος βουλευτής το 1996. Από τότε μέχρι σήμερα έχει περπατήσει τον Ν. Ηλείας χιλιάδες φορές. Στις τελευταίες εκλογές κατέκτησε την θέση του πρώτου επιλαχόντα.

Ο Θόδωρος Βλαγκούλης στο πολιτικό φυλλάδιο του αναφέρει για τον εαυτό του:

«Φωνή που δεν είναι δέσμια με συμφέροντα ξένα με τα συμφέροντα των Ηλείων πολιτών. Σε εκείνους που μπορώ να χρωστάω είναι μόνο στους ηλείους πολίτες για να μπορώ να τους κοιτάζω στα μάτια

 

https://www.patrisnews.com/thlipsi-stin-ileia-gia-ton-thanato-toy-theodoroy-vlagkoyli/

Ροή ειδήσεων

Advertisement