Connect with us

Στοίχημα

Δεν εμπνέει σιγουριά η Μπάγερν

Published

on

 

Μπαίνουμε σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν για τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, μιας και σήμερα θα μάθουμε τις δυο από τις οκτώ φιναλίστ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Μπάγερν και Λίβερπουλ έχουν το προβάδισμα με τις ρεβάνς στις έδρες τους, όμως τίποτα δεν είναι τελεσίδικο.

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικά στοιχήματος

Στο Μόναχο, οι Βαυαροί καλούνται να βρουν το καλό τους εαυτό κόντρα σε μια πολύ επικίνδυνη και φιλόδοξη ομάδα, μιας και το 1-1 αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Αυτό είναι το ματς που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Αν οι αντίπαλοί της στη Γερμανία είχαν λιγότερες απώλειες βαθμών, σίγουρα η Μπάγερν θα είχε πρόβλημα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Οι Βαυαροί κάνουν μια (φυσιολογική, για πολλούς) αγωνιστική «κοιλιά», έχουν χάσει την επιθετική «εκρηκτικότητα» που είχαν από το ξεκίνημα της σεζόν, όμως παραμένουν μέσα στους στόχους τους. Στο Τσάμπιονς Λιγκ στοχεύουν στο τελικό, όμως πρέπει να βελτιώσουν πολύ την εικόνα τους σε σχέση με το πρώτο ματς κόντρα στη Σάλτσμπουργκ για να προχωρήσουν. Ο Νάγκελσμαν θα έχει τις γνωστές απουσίες των Ντέιβις, Γκορέτσκα και Τολισό, όμως δύσκολα θα αλλάξει κάτι από το σύνηθες σχήμα του.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ακόμα μια χρονιά που κάνει… πλάκα στο εγχώριο πρωτάθλημα, το οποίο έχει ουσιαστικά κατακτήσει πριν αλλάξει η χρονιά. Η Αυστριακή «μηχανή» λειτουργεί σε υψηλά επίπεδα εδώ και μεγάλο διάστημα και στο 1-1 με τους Γερμανούς πριν 3 εβδομάδες έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, αντάξια της ποιότητας του ρόστερ της. Πλέον, το έργο της στο Μόναχο είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει, μιας και εξαρχής ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ. Εκτός ο σημαντικός Κοϊτά, μαζί με τους Οκό, Ονγκουένε, Σέσκο και Βαλτσί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η Μπάγερν είναι το μεγάλο όνομα του ζευγαριού και δύσκολα θα χάσει τη πρόκριση. Η αμυντική της αστάθεια, όμως, το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με την επιθετική δεινότητα της Σάλτσμπουργκ, ίσως κάνουν το παιχνίδι λίγο πιο αμφίρροπο και το 1.75 στο γκολ-γκολ έχει μια αξία στον Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement