Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Σε σαλέ στην Ελβετία φέρεται να φυγαδεύτηκε η επίσημη ερωμένη του Πούτιν

Δημοσιεύθηκε

στις

Το «κορίτσι-λάστιχο» της Ρωσίας και νυν ερωμένη του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, φέρεται να έχει φυγαδευτεί στην Ελβετία για λόγους ασφαλείας.

Η 38χρονη Αλίνα Καμπάεβα, χρυσή Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής, που το 2004 πόζαρε ημίγυμνη στο εξώφυλλο ανδρικού περιοδικού, κρύβεται σε ένα πολύ ιδιωτικό και ασφαλές σαλέ που διαθέτει ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ που επικαλούνται πηγή του ιστότοπου «Page Six».

«H Αλίνα έχει αποκτήσει δύο αγόρια και δίδυμα κορίτσια με τον Πούτιν που γεννήθηκαν στην Ελβετία. Τα παιδιά έχουν ελβετικά διαβατήρια, όπως επίσης φαντάζομαι ότι έχει και η ίδια», προσθέτει η ίδια πηγή που δεν κατονομάζεται.

vad11

 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θέλησε να προστατεύσει τους δικούς του ανθρώπους βλέποντας ότι οι Ρώσοι στρατιώτες βρίσκουν ισχυρή αντίσταση από τους Ουκρανούς.

Πριν από μερικές μέρες, Ρώσος πολιτικός επιστήμονας είχε δηλώσει ότι η επίσημη ερωμένη του 69χρονου Ρώσου προέδρου κρύβεται μαζί με τα παιδιά τους στη Σιβηρία.

Για τον 61χρονο Ρώσο καθηγητή Βαλερί Σολοβέι, η οικογένεια του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου βρίσκεται στην «υπόγεια πόλη» της Σιβηρίας που είναι κτισμένη με τρόπο που να μπορεί να επιβιώσει από πυρηνικό πόλεμο.

Πάντως, είτε κρύβεται σε σαλέ στην Ελβετία είτε σε πυρηνικό καταφύγιο στη Σιβηρία, η Αλίνα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής των διεθνών ΜΜΕ ως η «πρώτη ερωμένη» της Ρωσίας.

Φέρεται να είναι η αγαπημένη του Ρώσου προέδρου από το 2008 και στις τελευταίες σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, κάποιοι εντόπισαν να φορά βέρα στο δεξί.

vlad5

Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος για την προσωπική του ζωή.

Το μόνο που ανακοίνωσε το 2013 ήταν ότι χωρίζει από την επί 30 χρόνια σύζυγο και μητέρα των δύο κοριτσιών του, Λουντμίλα.

Ένα χρόνο αργότερα δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι είναι ερωτευμένος κι όλοι σκέφτηκαν ότι είναι ένα βήμα πριν το γάμο με την Αλίνα Καμπάεβα.

Για χάρη του Πούτιν, η Καμπάεβα εγκατέλειψε την καριέρα της στον αθλητισμό βάζοντας αρχικά πλώρη για την πολιτική αρένα.

Διετέλεσε επί έξι χρόνια βουλευτής του κόμματος του Κρεμλίνου «Ενωμένη Ρωσία», ενώ, είχε αναλάβει τη διεύθυνση του μεγαλύτερου ιδιωτικού φιλοκυβερνητικού μιντιακού ομίλου της Ρωσίας, «National Media Group» (NMG).

Για όσο διαρκεί, όμως, ο πόλεμος του Πούτιν στην Ουκρανία, η Αλίνα θα είναι εξαφανισμένη με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν για την κρυψώνα της.


Ροή ειδήσεων

Advertisement