Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΜΙΚΤΕΣ ΑΧΑΪΑΣ: Φιλοδώρησαν με τεσσάρες τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Λακωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με νίκες προχώρησαν οι Μικτές μας ομάδες της Αχαϊας που αντιμετώπιζαν στην Σπάρτη της αντίστοιχες της Λακωνίας.

Τόσο οι παίδες όσο και οι νέοι φιλοδώρησαν τα αντίστοιχα συγκροτήματα της ΕΠΣ Λακωνίας με τέσσερα γκολ (1-4) συνεχίζοντας τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις το πρωτάθλημα.

ΠΑΙΔΕΣ

Μπορεί η ομάδα των Παίδων να προηγήθηκε στο σκορ στο 30’ με τον Στρατή όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να κάμψει τις ορέξεις των αχαιών που ισοφάρισαν στο 35’ με τον Θεοφανόπουλο (1-1). Στο 55’ γύρισαν το ματς με γκολ του Χρυσανθακόπουλου ενώ στο 68’ ο Κανελλόπουλος έκανε το 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε και πάλι ο Θεοφανόπουλος που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ (Π. Φλουτσάκος): Αλεξίου, Λάμπρου, Ρούσος, Ντούσο, Βαρζαράκος, Πουλικάκος (64’ Τσαρούχας), Στρατής, Παινέζης (51’ Μαυρομάρας), Χαραμής (64’ Ζαχαρίας), Βιγκλιάρης (21’ Κουτούλας), Καρούνος (64’ Μανιάτης).

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ (Κ. Σωτηρόπουλος): Λιακόπουλος, Παρασκευόπουλος (66’ Βεντουρής), Σπανός, Ξηνταρόπουλος, Χρυσανθακόπουλος, Μπιρλής, Βερβίτας (47’ Μαντάς), Τσερικλός (54’ Κανελλόπουλος), Θεοφανόπουλος, Ντεντόπουλος (66’ Βαγενάς), Φλωράτος (66’ Αναστασόπουλος).

ΝΕΟΙ

Μιμήθηκαν τους παίδες που έπαιζαν νωρίτερα οι Νέοι καθώς επικράτησαν με το ίδιο σκορ (1-4) κόντρα στην αντίστηχη ομάδα της Λακωνίας.

Και σε αυτό το ματς οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, μόλις στο 9’ της συνάντησης με τον Παπασπυριδάκο για να ισοφαρίσει προς στιγμήν στο 25’ ο Αθανασόπουλος και ο ίδιος στο 34’ να σημειώσει την ολική ανατροπή (1-2). Στο 40’ ο Μητρόπουλου έκανε το 1-3 για να διαμορφώσει το τελικό 1-4 στο 77′ ο Μαγκαφά.

ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ (Π. Φλουτσάκος): Πιερράκος, Σκουλαρίκος, Κολοβός (46’ Μιχαλαριάς), Σγκούρο, Πετράκος, Τσερώτας (56’ Αγαθιάς), Μεγρής, Μηνογιάννης, Παπασπυριδάκος, Μαντζουράνης (77’ Ταγκλής), Μπελεγρής (77’ Σταθάκος).

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ (Κ. Σωτηρόπουλος): Γεωργόπουλος, Λένης, Μάρδας, Σταθόπουλος, Σταυρόπουλος, Κατσαΐτης, Μητρόπουλος (80’ Πετρόπουλος), Νικολόπουλος (76’ Κωλέτσης), Αθανασόπουλος, Κουραχάνης (76’ Ντούνης), Μαγκαφάς.


Ροή ειδήσεων

Advertisement