Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Aυλαία με τα βραβεία-Απονεμήθηκαν στα πληρώματα που συμμετείχαν στο 57ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την απονομή των βραβείων του 57ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού με θέμα «Σημεία και Τέρατα» που πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα το βράδυ της Καθαρής Δευτέρας 7 Μαρτίου στα Παλαιά Σφαγεία (στην κατάμεστη αίθουσα Καραγκιόζη), γράφτηκε η τελευταία σελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού 2022.

Στην εκδήλωση που παρουσίασε η Κατερίνα Τσουκαλά, απονεμήθηκαν τα βραβεία στους εκπροσώπους των διακριθέντων πληρωμάτων (βραβεία γενικής βαθμολογίας, βραβείο εύρεσης 57ου Κρυμμένου Θησαυρού και βραβεία στα επιμέρους παιχνίδια). Στην εκδήλωση που τη χαρακτήρισε το κέφι και η καρναβαλική διάθεση, διατυπώθηκε με όλους τους τρόπους η ελπίδα και η προσμονή για ένα Πατρινό Καρναβάλι 2023 ελεύθερο από περιορισμούς, με παρελάσεις και αντάξιο της μεγάλης γιορτής της Πάτρας.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν έχουν ως εξής:

Βραβείο εύρεσης 57ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού (βραβείο Άλκης Στέας): πλήρωμα 202

 

Βραβεία 57ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού Γενικής Κατάταξης

1ο Βραβείο (βραβείο Θεόδωρος Άννινος): πλήρωμα 159

2ο Βραβείο: πλήρωμα 17

3ο Βραβείο: συνεργασία των πληρωμάτων 88 και 90

4ο Βραβείο: πλήρωμα 72

5ο Βραβείο: πλήρωμα 63

 

Βραβεία «Τερατουργήματα»

1ο Βραβείο: πλήρωμα 159

2ο Βραβείο: πλήρωμα 17

3ο Βραβείο: συνεργασία πληρωμάτων 88 και 90

 

Βραβεία «Δικό σας»

1ο Βραβείο: πλήρωμα 159

2ο Βραβείο: πλήρωμα 45

3ο Βραβείο: εξ ημισείας στα πληρώματα 183 και 17

 

Βραβεία «Μάινα την Άγκυρα»

1ο Βραβείο: πλήρωμα 202

2ο Βραβείο: πλήρωμα149

3ο Βραβείο: πλήρωμα 216

 

Βραβεία «Εκκλησιάζουσες»

1ο Βραβείο: συνεργασία πληρωμάτων 88 και 90

2ο Βραβείο: πλήρωμα 45

3ο Βραβείο: 150

 

Βραβεία «Παιχνίδια του Δρόμου»

1ο Βραβείο: συνεργασία πληρωμάτων 88 και 90

2ο Βραβείο: πλήρωμα 202

3ο Βραβείο: πλήρωμα 25

 

 

Η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας κα Ήρα Κουρή συνεχάρη τους βραβευθέντες και ευχαρίστησε θερμά όλα τα πληρώματα για τη συμμετοχή τους στο συναρπαστικό φετινό παιχνίδι, τον Σπύρο Κρότση, την Τώνια Κοκκοβίκα, την Οργανωτική Ομάδα του Παιχνιδιού και την Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 για την καίρια συμβολή τους στη μεγάλη επιτυχία του 57ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού.

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Ο Εμπορικός Σύλλογος ετοιμάζει… e-market

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να είναι έτοιμο το σχέδιο για την υλοποίηση του e-market του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας.

Πρόκειται για το επίσημο e-shop που θα διαμορφωθεί στον διαδικτυακό αέρα για λογαριασμό του Εμπορικού Συλλόγου, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτό όλα τα καταστήματα – μέλη του φορέα που έχουν παρουσία στο διαδίκτυο και στα social media.

Η πλατφόρμα αυτή θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει τις καταχωρήσεις των τοπικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σε διάφορες υποενότητες, ανάλογα με το είδος που δραστηριοποιούνται και την κατηγορία τους.

Σκοπός είναι η πλατφόρμα αυτή να «διαβάζεται» εύκολα από τη Google ώστε να μπορεί ο χρήστης – καταναλωτής  να την βρίσκει άνετα, ενώ στόχος είναι το e–market να έχει μια ανάλογη προσαρμογή με τις σελίδες κοινωνικής διαδικτύωσης.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του Εμπορικού Συλλόγου το e–market θα έχει άμεση σχέση με τη λειτουργία του Open Mall και μέσω αυτού θα γίνονται οι διάφορες προσφορές, τα δώρα, τα happenings και οι εκπλήξεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι αγορές μέσω διαδικτύου έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ειδικότερα μετά την καραντίνα και στις τοπικές επιχειρήσεις, ενώ πλέον ένα ποσοστό πάνω από το 30% διαθέτει το δικό της e-shop και ένα ακόμα μεγαλύτερο (πάνω από 80%) σελίδα στα social media.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σε Αίγιο και Πάτρα ο Μ. Σακελλαρόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Την ερχόμενη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στο Αίγιο, στο Πολιτιστικό κέντρο Αλέκος Μέγαρης στις 20.00 και την Παρασκευή 9/12 επίσης στις 20.00 στην Πάτρα ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μένιος Σακελλαρόπουλος θα παρουσιάσει το νέο του μυθιστόρημα με τίτλο «Ενός λεπτού σιγή» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Στην εκδήλωση που θα γίνει στην Πάτρα με τη διοργανωτική σφραγίδα της «Γωνιάς του Βιβλίου» της οικογένειας Παπαχρίστου, θα μιλήσουν η Ντάνα Αντωνοπούλου, δικηγόρος και η Θεοδώρα Χασάπη ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια. Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος που έχει ξαναέρθει στην Πάτρα, θα υπογράψει αντίτυπα του νέου του βιβλίου και θα συνομιλήσει με το κοινό. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στις 8 το βράδυ στο Bibliotheca Due Piani, στην Αγ. Νικολάου και Κορίνθου.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Επίθεση κατά σούπερ μάρκετ από ομάδα αντιεξουσιαστών

Δημοσιεύθηκε

στις

Καταδρομική επίθεση κατά σούπερ μάρκετ από ομάδα αντιεξουσιαστών, στην Πάτρα, αργά τη νύχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες   οι αντιεξουσιαστές αντιδρώντας στην ακρίβεια, προχώρησαν σε “επίθεση” κατά 3 καταστημάτων.

Συγκεκριμένα με αιφνιδιστικό τρόπο έφθασαν στα σούπερ μάρκετ σπάζοντας με αιχμηρά αντικείμενα τις προσόψεις τους.

Οι επιθέσεις έγιναν στα τρία σούπερ μάρκετ στις οδούς Νοτάρα, Ηρώων Πολυτεχνείου και Σούδας.

Παράλληλα σκόρπισαν τρικάκια με συνθήματα κατά της ακρίβειας.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα