Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ισχυρή στο «Ντραγκάο» η Πόρτο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ακόμα δυο από τις οκτώ φιναλίστ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ θα βγουν σήμερα, όμως πέρα από τα παιχνίδια για τη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη, έχουμε δράση και στο Γιουρόπα Λιγκ, που ανοίγει τη φάση των «16» του, με δυο αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Μάθε τα πάντα για την stoiximan eggrafi

Μια από τις δυο θα γίνει στο Οπόρτο, εκεί όπου οι «δράκοι» θα υποδεχθούν τη Γαλλική Λυών, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση. Θυμίζουμε πως δε μετρούν τα εκτός έδρας γκολ.

ΠΟΡΤΟ: Έχει επιστρέψει για τα καλά στις επιτυχημένες χρονιές η Πόρτο, καθώς μετά το περσινό χαμένο πρωτάθλημα, πρωταγωνιστεί εκ νέου στη Πριμέιρα Λίγκα. Οι «δράκοι» έχουν ένα άκρως ποιοτικό σύνολο και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, παρά τον έντονο χαρακτήρα του, έχει επιβάλλει το τρόπο του, όντας μέσα σε όλες τις αποφάσεις του συλλόγου. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για διάκριση στο Γιουρόπα και αυτό φάνηκε στις αναμετρήσεις με τη Λάτσιο. Η Λυών είναι ένας εξίσου ισχυρός αντίπαλος, όμως οι Πορτογάλοι δηλώνουν έτοιμοι. Μοναδικός απόντας είναι ο βασικός μπακ Γουίλσον Μαναφά.

ΛΥΩΝ: Μπορεί να μην θυμίζει σε κάτι την «υπερηχητική» Λυών της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα, όμως η Γαλλική ομάδα διατηρείται σε πολύ υψηλά επίπεδα εντός και εκτός συνόρων. Στόχος της για φέτος είναι η κατάκτηση μιας Ευρωπαϊκής θέσης στο πρωτάθλημα, ενώ όσο «τρέχει» το Γιουρόπα, οι φιλοδοξίες δεν παύουν να υπάρχουν. Πηγαίνει στη Πορτογαλία με καλή ψυχολογία, μετά το 4-1 επί της Λοριάν, ενώ παρά τις απουσίες της, παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Ο κόουτς Μπος ήταν αποδέκτης κριτικής αρκετές φορές φέτος, όμως έχει καταφέρει να μείνει… άτρωτος στο πάγκο. Κόντρα στη Πόρτο δε θα παίξουν οι Μπόατενγκ, Ντιμπουά, Τσερκί, Ντιομαντέ και Εντομπελέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ δυνατό θα είναι πιθανότατα το ζευγάρωμα της Πόρτο με τη Λυών, μιας και οι δυο είναι έμπειρες ομάδες στην Ευρώπη και θα κυνηγήσουν τη διάκριση. Οι Πορτογάλοι είναι παραδοσιακά ισχυροί στην έδρα τους και θεωρούμε πως έχουν προβάδισμα για τη νίκη στο πρώτο ματς. Πάμε στον άσο του 2.05 από τον Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |


Ροή ειδήσεων

Advertisement