Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Με φόρα η Γάνδη στη Τούμπα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με μια απίθανη ανατροπή, η Ρεάλ ήταν η ομάδα που πέρασε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας ακόμα μια χρονιά τη Παρί εκτός «νυμφώνος». Έτσι, οι Μαδριλένοι, έγιναν η 4η ομάδα μετά τις Λίβερπουλ, Μπάγερν και Σίτι που «κλείδωσαν» το εισιτήριο.

Μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιρίες

Σήμερα η ημέρα είναι γεμάτη από ματς για το Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός μας εκπρόσωπος και θα πρέπει να βάλει τα δυνατά του κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, όπως η Γάνδη, για να πάρει αποτέλεσμα στο πρώτο ματς.

ΠΑΟΚ: Η παρουσία του «δικεφάλου του βορρά» σε αυτή τη φάση της νεοσύστατης διοργάνωσης, δείχνει ξεκάθαρα πως υπάρχουν μεγάλες φιλοδοξίες. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα και θα τη στηρίξει κόντρα στη Γάνδη, στη προσπάθεια πρόκρισης για τα προημιτελικά, πολλά χρόνια μετά τη τελευταία παρουσία της στην Ευρώπη, μήνα Μάρτιο. Με τα πλέι-οφ να ακολουθούν, ο Λουτσέσκου δε θα κάνει πειράματα σε ένα τέτοιο ματς, ζητώντας από όλους τους παίκτες του να δώσουν το 100% τους για ένα σκορ πρόκρισης. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Σάστρε, Ζαμπά και Ολιβέιρα, ενώ ο Ρουμάνος έχει όλους τους δηλωμένους κανονικά στη διάθεσή του.

ΓΑΝΔΗ: Εκπροσωπεί το Βέλγιο όντας η μόνη ομάδα από τη χώρα που συνεχίζει στην Ευρώπη, τη στιγμή που παλεύει με όλες τις δυνάμεις της να προλάβει τη 4άδα στο εγχώριο πρωτάθλημά της. Η Γάνδη πηγαίνει, πάντως, στη Τούμπα όντας σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση, μιας και μετράει 6 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέρασε και στον τελικό του Βελγικού Κυπέλλου. Στόχος της είναι να φύγει «αλώβητη» από τη Θεσσαλονίκη για να διευκολύνει το έργο της στη ρεβάνς. Λογικά θα παίξει ο πρώτος σκόρερ της Τισουντάλι, ενώ ο βασικός χαφ Μπεζούς θα λείψει λόγω κορονοϊού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ελληνική ομάδα παραδοσιακά στην έδρα της ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της, όμως το τελευταίο διάστημα δε πείθει πως μπορεί να φτάσει σε άνετες νίκες. Η Γάνδη μετράει 6 σερί νίκες, σκοράρει και μπορεί να το κάνει στη Τούμπα. Επιλογή μας το γκολ-γκολ στο 1.95 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα

Ροή ειδήσεων

Advertisement