Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Αυξήθηκε ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται με covid-19

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα νοσοκομεία της Πάτρας το τελευταίο 24ωρο παρατηρήθηκε μικρή αύξηση των νοσηλειών, ενώ μεγάλη ήταν η προσέλευση υπόπτων και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στα επείγοντα.

Ειδικότερα, στην εφημερία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας έγιναν 11 εισαγωγές επιβεβαιωμένων περιστατικών, ενώ συνολικά εξετάστηκαν 86 θετικά και 133 ύποπτα. Επίσης υπήρχαν 24 ύποπτα παιδιατρικά περιστατικά που προσήλθαν για εξέταση και άλλα 8 επιβεβαιωμένα.
Συνολικά, νοσηλεύονται στο ΠΓΝΠ 56 ασθενείς με Covid στις Κλινικές, 3 μικροί ασθενείς στην Παιδιατρική και 13 ενήλικες στη ΜΕΘ Κορωνοϊού, ενώ στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύονται 39 νοσηλεύονται και 5 στην ΜΕΘ.

ΤΑ ΤΕΣΤ

Όπως κάθε μέρα έτσι και χθες βρέθηκε αυξημένος αριθμός θετικών τεστ από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ που διενεργούν ελέγχους στο ευρύ κοινό για την αποφυγή διάδοσης της πανδημίας. Ειδικότερα, στο Επιμελητήριο Αχαΐας χθες έγιναν 514 τεστ και βρέθηκαν 63 θετικά, στην Κάτω Αχαΐα από τα 177 δείγματα τα 23ήταν θετικά, στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα από τα 186 τεστ βρέθηκαν 42 θετικά και στο Αίγιο από τα 139 δείγματα τα 26 ήταν θετικά. Επίσης, τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ μετέβησαν στην Κιβωτό της Αγάπης και από τα 75 δείγματα βρέθηκε ένα θετικό.

Ροή ειδήσεων

Advertisement