Connect with us

Στοίχημα

Νικάει και… έφυγε για Μάντσεστερ

Published

on

 

Στη πιο σημαντική της εποχή βρίσκεται η σεζόν στις Ευρωπαϊκές χώρες, καθώς έχουμε ήδη μπει στις τελευταίες 10-12 αγωνιστικές, που θα κρίνουν τους πρωταθλητές, τα εισιτήρια για Ευρώπη και τον υποβιβασμό. Κάθε ματς είναι κρίσιμο και το ενδιαφέρον είναι στα ύψη.

Μάθε τα πάντα για τις isopalies

Στη Λα Λίγκα, η Ατλέτικο υποδέχεται τη Κάντιθ, σε μια μάχη ανάμεσα σε μια ομάδα που κυνηγάει τη 4άδα και μια άλλη που «μάχεται» με ότι έχει για να διατηρηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μπορεί η πρωταθλήτρια Ισπανίας να μη μπορεί φέτος να είναι όσο ανταγωνιστική ήταν πέρσι στη Λα Λίγκα, όμως καταφέρνει να διατηρείται μέσα στον πρώτο και βασικό της στόχο, που είναι η 4άδα. Μάλιστα, οι «ροχιμπλάνκος» συνεχίσουν να αισιοδοξούν και για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μιας ακολουθεί η ρεβάνς του 1-1 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σιμεόνε δεν υποτιμά καθόλου τη Κάντιθ, ίσα ίσα που ζήτησε από όσους παίξουν να είναι απόλυτα σοβαροί, καθώς μια απώλεια βαθμών θα στοιχίσει πάρα πολύ. Απουσίες υπάρχουν αρκετές, με πιο βασικές αυτές των Κορέα, Κούνια, Ερμόσο, Λεμάρ και Σάβιτς.

ΚΑΝΤΙΘ: Δίνει πολύ μεγάλο αγώνα η Κάντιθ τη φετινή σεζόν ώστε να κρατηθεί στη κατηγορία, γνωρίζοντας, πάντως, πως το έργο της μόνο εύκολο δεν είναι. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η ομάδα από την Ανδαλουσία έχει αντιμετωπίσει ουκ ολίγες δυσκολίες στη διάρκεια της χρονιάς. Αυτή τη περίοδο πάντως, τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, με πιο πρόσφατη τη σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Ράγιο, που την έβγαλε προσωρινά από τη τελευταία τριάδα. Πηγαίνει στη Μαδρίτη γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα, μην έχοντας, πάντως, κάτι να χάσει. Βασική απουσία ο χαφ Σάντσεθ, εκτός και οι Αντόνε, Χαρογιάν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν είναι παράλογο η Ατλέτικο να σκέφτεται από τώρα τη ρεβάνς με τη Γιουνάιτεντ, όμως οφείλει να «καθαρίσει» τη Κάντιθ για να αποκτήσει ψυχολογία και να διατηρηθεί στη τετράδα της Λα Λίγκα. Λίγα πράγματα οι φιλοξενούμενοι, επιλογή ο άσος με το Under 3.5, στο 1.83 του Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και Χινάρια στο Στοίχημα στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement