Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

Πάτρα: To Επιμελητήριο Αχαΐας συμμετέχει στην FOOD EXPO 2022 στις 12-14 Μαρτίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Επιμελητήριο Αχαΐας συμμετέχει για μία ακόμα φορά στην FOOD EXPO, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη με φυσική παρουσία.

Ύστερα από 2 χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας η έκθεση FOODEXPO επιστρέφει στο φυσικό της περιβάλλον στο Metropolitan Expo σε συνθήκες Covid Free με 1.200 Έλληνες και ξένους εκθέτες, 1.500 διεθνείς αγοραστές και 650 στοχευμένους hosted buyers. Η FOOD EXPO 2022, θα δώσει την ευκαιρία στις μεγαλύτερες παραγωγικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών που συμμετέχουν ως εκθέτες, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε 50.000 Έλληνες και ξένους αγοραστές που αναμένεται να την επισκεφτούν και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων διευρύνοντας το πελατολόγιό τους με νέους δυναμικούς πελάτες!

H επιστροφή της FOOD EXPO δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την Oenotelia, η οποία χάρη στον αυστηρά επαγγελματικό της χαρακτήρα, το υψηλό ποιοτικό της επίπεδο και τη συμμετοχή σε αυτήν των πιο σπουδαίων εταιρειών που παράγουν και υπογράφουν τα πιο εκλεκτά ελληνικά κρασιά και αποστάγματα θα ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις της οινικής αγοράς.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας εδώ και χρόνια συμμετέχει με εταιρείες μέλη του στην έκθεση, η οποία έχει σημαντικά οφέλη για τους αχαιούς επιχειρηματίες του κλάδου. Φέτος εκρίθη ακόμα πιο απαραίτητο να υπάρξει υποστήριξη από το Επιμελητήριο, δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών και των γενικότερων οικονομικών δυσχερειών. Αρωγός σε αυτή την απόφαση ενίσχυσης στάθηκε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η οποία και αυτή αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες αλλά και θέλοντας να κάνει ένα ομαδικό βήμα προς την προβολή της ευρύτερης περιοχής και των εταιρειών της συντάχθηκε και με τα 3 επιμελητήρια της περιφέρειας.

Οι εταιρείες της Αχαίας οι οποίες θα λάβουν μέρος με το Επιμελητήριο Αχαΐας και την ΠΔΕ είναι συνολικά 16 και θα βρίσκονται στο

Hall 1 C22-D21 & Hall 1 A10, A12, A16, B09, B11, B15

Εταιρεία HELMIND,

Εταιρεία AKMI Cookies

Εταιρεία MG EQUIPMENTS A.B.E.E.

Εταιρεία OMARIOS ZEUS by ALEXOPOULOS Family

Εταιρεία ΛΙΑΝΟΣ Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (LIANOS Olive Oil)

Εταιρεία ΑΧΑΙΩΝ ΕΛΑΙΑΣ ΓΑΙΑ

Εταιρεία ΤΡΙΨΑΣ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΑ-ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΛΙΩΝ

Περίπτερα θα υπάρχουν και την ΟΙΝΟΤΕΛΕΙΑ με τις εταιρείες

AITHRA PREMIUM ORGANIC SPIRITS

ΑΧΑΙΚΟΣ ΖΥΘΟΣ ΙΚΕ

ΜΠΥΡΑ AMMOUSA- ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΝΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΑΝΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Ο.Ε (ΚΥΚΑΩ)

M20 Winery

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΥΚΟΣ

VANTANA Distillery Patras

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ

ΛΟΥΚΑΤΟΣ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ Α.Ε.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας τις ημέρες της έκθεσης θα έχει συναντήσεις τόσο με φορείς και άλλα διμερή επιμελητήρια, όσο και με ενδιαφερόμενους για τα αχαϊκά προϊόντα και θα ενημερώσει σχετικά τα μέλη του.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement