Connect with us

Παναχαϊκή

Ένας ακόμα τελικός

Published

on

Η Παναχαϊκή είναι πανέτοιμη για την αυριανή (3 μ.μ.) αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο.

Οι κοκκινόμαυροι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα γνωρίζοντας ότι αν φύγουν νικητές από το Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου τότε όλα έχουν τελειώσει και θα αναμένουν την κλήρωση των μπαράζ ανόδου.

Φυσικά η βαθμολογική θέση του Παναιγιαλείου δεν θα πρέπει να παρασύρει σε καμία περίπτωση τους Πατρινούς καθώς το συγκρότημα του Φάνη Γκέκα έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει σε οποιαδήποτε ομάδα τη ζημιά.

Αυτό ακριβώς επισημαίνει και ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στο panachaikifc1891.gr.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε απέναντι σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναιγιάλειος που έχει ένα νέο και φιλόδοξο προπονητή», τόνισε ο κοκκινόμαυρος τεχνικός και συνέχισε: «Ο Φάνης Γκέκας έχει μία μεγάλη πορεία ως ποδοσφαιριστής και φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο ως προπονητής. Μπορεί ο αντίπαλός μας να μην είναι στη βαθμολογική θέση που θα ήθελε ωστόσο έχει αποδείξει ότι είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές σε αντιπάλους όπως στα ματς με τον Διαγόρα και τον Τηλυκράτη. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι γιατί είναι ακόμα ένας τελικός για εμάς. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον φοβόμαστε. Θα μπούμε με τη νοοτροπία που μπήκαμε και στα προηγούμενα ματς για να τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα».

Σήμερα οι κοκκινόμαυροι θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση το μεσημέρι και εν συνεχεία ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για το αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Παναιγιάλειο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement