Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Με προσοχή στο Αίγιο-Η Παναχαϊκή αναζητά σήμερα (3 μ.μ.) το «τρίποντο» κόντρα στον Παναγιάλειο

Δημοσιεύθηκε

στις

Νίκη και μόνο νίκη θέλει η Παναχαϊκή απέναντι στον Παναιγιάλειο για την 23η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πάτρας οδεύει στο γειτονικό Αίγιο καθώς φιλοξενείται από τον Παναιγιάλειο που ναι μεν έχει υποβιβαστεί όμως είναι ικανός να κάνει την ζημιά στους κοκκινόμαυρους εφόσον δεν δώσουν την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται.
Η Παναχαϊκή δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση ωστόσο μαθηματικά ακόμα δεν την έχει εξασφαλίσει καθώς για την ίδια απομένουν τρεις αγωνιστικές ενώ για τον διεκδικητή της τέσσερις.
Αυτό διότι την επόμενη, 24η αγωνιστική η Παναχαϊκή θα πραγματοποιήσει το ρεπό της και εφόσον ο Τηλυκράτης δεν έχει καμία απώλεια θα μειώσει στους τέσσερις βαθμούς.
Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του τόνισε ότι πρέπει οι κοκκινόμαυροι να είναι προσηλωμένοι έχοντας την νοοτροπία των προηγούμενων αναμετρήσεων για το θετικό αποτέλεσμα.
Ο Παναιγιάλειος θέλει να νικήσει την Παναχαϊκή όμως τα πάντα εξαρτώνται από τους κοκκινόμαυρους αφού η δυναμική των δύο ομάδων είναι τεράστια. Αυτό που αρκεί είναι να δουν τον αντίπαλό τους όπως όλα τα ματς και όχι ως μια υποβιβασμένη ομάδα γιατί δεν αργεί να γίνει το κακό.

ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε και την αποστολή για το σημερινό ματς με τον Παναιγιάλειο. Αυτή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κολοβούρης, Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος, Κυβελίδης, Τσακμάκης, Καρακλάιτς, Γούλας, Μικές, Στασινόπουλος, Κέρι, Αλεξόπουλος, Λιμάτσι, Λούσκος, Κόκας, Λιποράσε, Παπαχρονόπουλος, Μαστραντωνάκης, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Σμίλτος και Μαγκάκης.

ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΡΕΚΚΑΣ

Ο Ηλίας Ρέκκας από τον σύνδεσμο της Μεσσηνίας θα διευθύνει το παιχνίδι της 23η αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και την Παναχαϊκή. Βοηθοί του θα είναι οι Η. Μπουρίκας και Χ. Μπουρίκας από τον ίδιο σύνδεσμο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement