Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κομβική η νίκη του Διαγόρα

Published

on

Μια τεράστια νίκη σημείωσε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων για την 23η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας.

 

Οι Βραχνιώτες παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που είχαν, έχοντας σε καλή μέρα τόσο τον Σιδέρη, όσο και τους Γεωργαντόπουλο,  Τριανταφυλλόπουλο νίκησαν το άγχος και πήραν τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς για τη δύσκολη συνεχεία.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με σκόρερ τον Ραφαήλ Σιδέρη με σουτ από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργαντόπουλου. Από κει και πέρα ο Διαγόρας πίεσε, έχασε πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Το συγκρότημα του Αλέξη Σπηλιόπουλου βρίσκεται στην 6η θέση με 32 βαθμούς και σίγουρα μέχρι το τέλος θέλει στην καλύτερη των περιπτώσεων δύο νίκες για να ανανεώσει την παρουσία της στην Γ’ Εθνική.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Α. Σπηλιόπουλος): Μπαμπούνης, Σταθόπουλος, Δημόπουλος, Σίδερης, Καπετανάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Θ. Βλασόπουλος, Αποστολόπουλος (79’ Θωμάς), Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος (89’ Σκούτας), Σπανός (70’ Παπαδόπουλος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Μπαλαούρας, Μποχός, Κωστάκης (79’ Κατσιγιάννης), Τσιλιπάνης, Κράμπης, Γούλας, Αρτέμης (71’ Μιχάλης), Μανιώτης, Δημητρέλος, Παπαδόπουλος (82’ Μυσιούδης), Μπότσαρης.

 

ΑΛΕΞΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Σημαντικό «τρίποντο»

Ο προπονητής τους Διαγόρα Βραχνεΐκων, Αλέξης Σπηλιόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αναγέννηση τόνισε: «Πήραμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο παρά τις πολλές, πολλές απουσίες που είχαμε. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές μας ταλαιπωρούνται με ίωση και έκανε το έργο μας πιο δύσκολο.

Παρ’ όλα αυτά όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν σοβαρότητα και παρά το άγχος που τους διακατείχε κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις την αναμέτρησης. Το 1-0 φαντάζει φτωχό ωστόσο οι ευκαιρίες που χάσαμε ήταν πάρα πολλές και μας κράτησε σε εγρήγορση μέχρι το τέλος.

Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Αχέροντα στο Καναλάκι, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που θα κυνηγήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς».

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 23η αγωνιστική

Εθνικός Σκουλικάδου- ΑΟ Διαβολιτσίου……..0-1

Παναιγιάλειος- Παναχαϊκή………………………..1-1

Τηλυκράτης- ΠΑΟ Βάρδας…………………………1-0

Αίας Γαστούνης- Αχέρων Καναλακίου…………0-1

Παναγρινιακός- Ναυπακτιακός Αστέρας……..2-1

Διαγόρας Βραχνεΐκων- Αναγέννηση Άρτας…..1-0

Ρεπό: Αμβρακικός Λουτρού.

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

24η αγωνιστική

Παναιγιάλειος- Εθνικός Σκουλικάδου

ΑΟ Διαβολιτσίου- Τηλυκράτης

ΠΑΟ Βάρδας- Αίας Γαστούνης

Αμβρακικός Λουτρού- Παναγρινιακός

Αχέρων Καναλακίου- Διαγόρας Βραχνεΐκων

Αναγέννηση Άρτας- Ναυπακτιακός Αστέρας

Ρεπό: Παναχαϊκή.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement