Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Σάκκαρη – Κβίτοβα 2-0: Περίπατος απέναντι στην Κβίτοβα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν απολαυστική απέναντι στην Πέτρα Κβίτοβα, επικρατώντας με 2-0 σετ της Τσέχας και παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τη φάση των «16» του Indian Wells.

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Πέτρα Κβίτοβα, της οποία και επιβλήθηκε πολύ εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-0), παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τη φάση των «16» του Indian Wells.

Η Ελληνίδα τενίστρια μπήκε συγκεντρωμένη από το ξεκίνημα και δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Τσέχα αντίπαλό της, μετατρέποντας την αναμέτρηση σε… περίπατο, ενώ στο δεύτερο σετ έκανε και επίδειξη δύναμης αφού δεν έχασε ούτε γκέιμ.

Τώρα η Μαρία θα περιμένει να μάθει την αντίπαλό της για τον επόμενο γύρο του τουρνουά, που θα προκύψει από το ζευγάρι ανάμεσα στην Έλιζ Μάρτενς και την Ντάρια Σάβιλ.

Οι δύο τενίστριες υπέρασπίστηκαν τα σερβίς τους στα πρώτα έξι γκέιμ του πρώτου σετ, προσπαθώντας να μη ρισκάρουν ιδιαίτερα, περιμένοντας κυρίως από την αντίπαλό τους να κάνει κάποιο λάθος. Η Σάκκαρη έκανε το 4-3 κρατώντας το σερβίς της, για να έρθει στο επόμενο γκέιμ και να κάνει το πολυπόθητο μπρέικ. Μάλιστα η Ελληνίδα βρέθηκε πίσω με 40-15 στο ένατο γκέιμ, όμως έκανε την ανατροπή και με 6-3 έφτασε στο 1-0 στα σετ βάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση.

Το δεύτερο σετ ήταν παράσταση για έναν… ρόλο. Η Σάκκαρη ήταν απλά απολαυστική, πιάνοντας υψηλή απόδοση, την οποία η Κβίτοβα δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Μάλιστα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν έχασε ούτε γκέιμ, φτάνοντας εύκολα στην επικράτηση με το 6-0, που της έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

www.in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement