Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(14/3)

Published

on

Κριός
Oι προτεραιότητές σου αλλάζουν αυτή την εβδομάδα, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 18/3 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητά σου, σε κάποια εργασιακά ζητήματα αλλά και σε ζητήματα που αφορούν το «ευ ζην» και τη φυσική σου κατάσταση.

Ταύρος
Θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν φιλικές σχέσεις, τα παιδιά (αν έχεις), δημιουργικά σχέδια αλλά και τον έρωτα. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων επηρεάζει περισσότερο αυτούς που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Είναι ώρα για αποφάσεις, ιδιαίτερα αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα.

Δίδυμοι
Θα νιώσεις πιο έντονα την ανάγκη να διαφυλάξεις την προσωπική σου ζωή, τις προσωπικές υποθέσεις αλλά και οποιοδήποτε ζήτημα νιώθεις πως είναι αποκλειστικά και μόνο δικό σου. Η Πανσέληνος είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο κάποια μυστικά που αφορούν είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές υποθέσεις.

Καρκίνος
Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ολοκληρώσεις κάποιες συζητήσεις ή ακόμα και κάποιες συμφωνίες οι οποίες έχουν ξεκινήσει αυτό το διάστημα αλλά για κάποιο λόγο μέχρι στιγμής δεν έχουν ολοκληρωθεί και δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα. Η Πανσέληνος θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να οριστικοποιηθούν κάποιες αποφάσεις.

Λέων
Θα χρειαστεί να δείξεις σύνεση ιδιαίτερα στη διαχείριση οικονομικών ζητημάτων αλλά και πειθαρχία στο πρόγραμμα που θα έχεις, ώστε να μην υπάρξουν εμπόδια και δυσμενείς καταστάσεις. Η Πανσέληνος φέρνει ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, όπως οικονομικές συμφωνίες και θέματα δανείων και ασφαλειών στο προσκήνιο. Απαιτείται συντηρητική γραμμή και αποφυγή ανοιγμάτων.

Παρθένος
Μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία θα σε απασχολήσει έντονα αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος θα φέρει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο προσκήνιο. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί ιδιαίτερη μαεστρία προκειμένου να μπορέσεις να κρατήσεις ισορροπία μεταξύ εσένα και των άλλων, μεταξύ των δικών σου αναγκών και των επιθυμιών των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σου.

Ζυγός
Η εβδομάδα ενδεχομένως να σου φανεί κουραστική καθώς η Πανσέληνος θα φέρει όλες τις δουλειές, τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο πρόγραμμά σου, στο προσκήνιο. Αυτό δείχνει πως θα υπάρξει μία κόπωση η οποία με τη σειρά της θα εντείνει την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε εσένα, στη φυσική σου κατάσταση και στη ξεκούραση σου.

Σκορπιός
Αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορείς να συνεννοηθείς και έχετε κοινούς στόχους και όνειρα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 18/3 θα ενισχύσει φιλικές, κοινωνικές ακόμα και αισθηματικές σχέσεις και θα τονίσει τη σημασία που έχουν για εσένα.

Τοξότης
Οι συγκυρίες που θα δημιουργηθούν αυτή την εβδομάδα θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου στο σπίτι, την οικογένειά σου και κάποιες δουλειές που μπορεί να υπάρχουν εκεί. Η Πανσέληνος υπενθυμίζει πως εκτός από τις οικογενειακές υποθέσεις και υποχρεώσεις υπάρχουν και κάποιες επαγγελματικές. οι οποίες χρήζουν άμεσης διευθέτησης! Όσο πιεστικά και αν είναι τα πράγματα κράτησε την αισιοδοξία σου

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ακόμα κάποιες ευκαιρίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα τα οποία έχουν ενδιαφέρον για εσένα και θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα αλλά και να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε αφορά μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές.

Υδροχόος
Αυτή η εβδομάδα θα ξυπνήσει κάποια θέματα τα οποία σου δημιουργούν ανησυχία ή σε οδηγούν σε σκέψεις που σε γεμίζουν ανασφάλεια. Η Πανσέληνος θα ενισχύσει τέτοιου είδους σκέψεις οι οποίες θα δημιουργήσουν μία περίεργη διάθεση. Επίσης είναι πιθανό να υπάρξει και ένα «θολό τοπίο» όσον αφορά μία κίνηση που θέλεις να κάνεις στα οικονομικά.

Ιχθύες
Αυτή είναι μία εβδομάδα που θα σε οδηγήσει στο να κλείσεις κάποιους κύκλους, είτε αυτοί αφορούν προσωπικά ζητήματα είτε διαπροσωπικές σχέσεις είτε επαγγελματικές υποθέσεις. Η Πανσέληνος θα δημιουργήσει την ανάγκη να τακτοποιήσεις κάποια πράγματα, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει και ένα κλίμα αστάθειας και ρευστότητας, ιδιαίτερα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement