Connect with us

Στοίχημα

Με φόρμα και ψυχολογία η Ρεάλ

Published

on

 

Κλείνουν σήμερα, όπως άλλωστε κάθε Δευτέρα, οι αγωνιστικές που «έτρεξαν» το Σαββατοκύριακο, με το πρόγραμμα να μην έχει τη ποικιλία άλλων ημερών. Τρία μεγάλα ονόματα, πάντως, θα κληθούν να επιβεβαιώσουν τη ταμπέλα του φαβορί, σε «πονηρά» ματς.

Μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιρίες

Ένα εξ’ αυτών είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ταξίδεψε στις Βαλεαρίδες για να αντιμετωπίσει τη Μαγιόρκα, σε ένα πολύ δύσκολο ματς από όλες τις απόψεις. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως τη τελευταία φορά που η Ρεάλ έπαιξε στο ίδιο γήπεδο, ηττήθηκε με 1-0 το 2019.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ολοένα και «βυθίζεται» βαθμολογικά η Μαγιόρκα, η οποία παρότι πάλεψε σαν… λιοντάρι στην έδρα της Θέλτα, δε κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς στο τελικό 4-3 υπέρ των Γαλιθιάνων. Ήταν η 4η σερί ήττα για τους νησιώτες και πλέον είναι μόνο στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και με τη Ρεάλ να έρχεται, θα πρέπει να «ματώσουν» για να το αυξήσουν. Ο Λουίς Γκαρθία γνωρίζει πως η έδρα της ομάδας είναι αυτή που θα δώσει τη παραμονή και ζήτησε από όλους να δείξουν την αξία τους. Εκτός είναι ο χαφ Γκαλαρέτα, δύσκολα θα αλλάξει το 4-3-3 ο Ισπανός κόουτς.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Έδειξε ακόμα μια φορά σε όλη την Ευρώπη πως η φανέλα της είναι βαριά όσο καμία, πιθανότατα σε όλο το κόσμο. Η «βασίλισσα» μπήκε στο ματς με τη Παρί για το Τσάμπιονς Λιγκ με τη πλάτη στο τοίχο, βρέθηκε να χάνει και στη ρεβάνς, όμως δε σταμάτησε να πιστεύει στην ανατροπή, πέτυχε τρία γκολ με ηγέτη τον Μπενζεμά και πέρασε στα προημιτελικά. Στο πρωτάθλημα, η απώλεια της Σεβίλλης της δίνει την ευκαιρία με διπλό στη Μαγιόρκα να πάει στο +10, κάνοντας το έργο της για τον τίτλο ακόμα πιο απλό. Ο Αντσελότι σκέφτεται αλλαγές ξεκούρασης (ακολουθεί η Μπαρτσελόνα), όμως οι περισσότεροι βασικοί θα παίξουν. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά κλάσης μεταξύ των δυο ομάδων και παρά τη κούραση της Ρεάλ, οι φιλοξενούμενοι ακόμα και με ένα ελαφρύ ροτέισον έχουν το πρώτο λόγο στο ματς. Θεωρούμε πως θα έχουμε γκολ, παίρνουμε το διπλό με το over 1.5 στο 1.78 του Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement