Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Η χώρα που ονειρεύεσαι»-Πρεμιέρα αύριο για τη νέα θεατρική παράσταση αποφοίτων της Δραματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών

Δημοσιεύθηκε

στις

Το θέατρο act παρουσιάζει την ολοκαίνουρια θεατρική παράσταση «Η χώρα που ονειρεύεσαι», φτιαγμένη από νέους επαγγελματίες καλλιτέχνες, απόφοιτους της δραματικής σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας από 17 έως 19 και από 24-26 Μαρτίου στις 21.30.

Η Δώρα Τσάγκα σκηνοθετεί τη Λαμπρινή Μίγγου και τον Αλέξανδρο Τσίτσο σε μια σύνθεση νέων κειμένων του Τηλέμαχου Τσαρδάκα και άλλων αποσπασμάτων. Η μουσική σύνθεση είναι του LaBiDo.
Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Δύο νέοι άνθρωποι φορτωμένοι με όνειρα και ελπίδα μέσα σε έναν κόσμο με όρια νοητά και μη, που δεν μπορούν πλέον να ζήσουν, μας διηγούνται μικρές προσωπικές ιστορίες για το πως είναι να ζει κανείς εκεί που τα όνειρα δεν πιάνουν και μετράει μόνο το πόσο αντέχεις. Η τελευταία τους ώρα στον τόπο που μεγάλωσαν τους φέρνει αναμνήσεις, θυμούνται τα όνειρα που δεν πραγματοποίησαν, στιγμές που έζησαν και χάραξαν τη ζωή τους, τον έρωτα αλλά και την αλήθεια που αποζητούσαν. Ένα όνειρο τους έχει απομείνει και μια ελπίδα για έναν κόσμο που θα είναι ελεύθεροι, ευτυχισμένοι και αληθινοί.
ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενα: Τηλέμαχος Τσαρδάκας
Σκηνοθεσία: Δώρα Τσάγκα
Μουσική σύνθεση: LaBiDo
Σχεδιασμός αφίσας: Ηλίας Λαμπρόπουλος
Ηχογραφήσεις: NoiseBox Studio
Παίζουν: Λαμπρινή Μίγγου και Αλέξανδρος Τσίτσος.
Εισιτήρια: 12€ (κανονικό) 9€ (μειωμένο)
Προπώληση: viva.gr
Πληροφορίες: 2610272037 – 6936122263

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement