Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΜΙΚΤΕΣ ΑΧΑΪΑΣ: Μια λαδάτη, μια ξιδάτη

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Διαφορετικά συναισθήματα είχαμε αυτή την αγωνιστική για τις μικτές ομάδες, καθώς η Κ15 «διέλυσε» με 5-0 το αντίστοιχο συγκρότημα της Ζακύνθου, ενώ η Κ17 δεν κατάφερε να νικήσει παραχωρώντας ισοπαλία (2-2) στο αντίστοιχο συγκρότημα.

ΝΕΟΙ

Αν και προηγήθηκε δύο φορές το συγκρότημα του Κώστα Σωτηρόπουλου δεν κατάφερε να πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 20΄ της συνάντησης ο Αθανασόπουλος έκανε το 0-1, για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 34΄ ο Διαμαντής της Ζακύνθου. Η Αχαΐα και πάλι πήρε κεφάλι… στο σκορ με γκολ του Στρέκλα στο 52΄ όμως για δεύτερη φορά η Ζάκυνθος ισοφάρισε στο 57΄ με εύστοχο κτύπημα- πέναλτι του Αρβανίτη.

ΑΧΑΪΑ (Κ. Σωτηρόπουλος): Πούλιος, Ανδριακόπουλος, Μάρδας, Σταυρόπουλος, Σταθόπουλος, Νικολόπουλος (89’ Δρόσος), Μητρόπουλος, Στρέκλας, Αθανασόπουλος (76’ Κατσαΐτης), Κυρσανίδης, Μαγκαφάς (46’ Ντούνης).

ΠΑΙΔΕΣ

Σαν «σίφουνας» πέρασε από το γήπεδο Μαχαιράδου η Κ15 της ΕΠΣ Αχαΐας καθώς διέλυσε με 5-0 το αντίστοιχο συγκρότημα της Ζακύνθου. Μvp των Αχαιών ο Θεοφανόπουλος ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (20΄, 28΄, 61΄ Θεοφανόπουλος) ενώ σκόραραν και οι Χρυσανθακόπουλος (33΄), Αναστασόπουλος (78΄).

ΑΧΑΪΑ (Κ. Σωτηρόπουλος): Λιακόπουλος, Παρασκευόπουλος, Παππάς, Χρυσανθακόπουλος, Σπανός, Ξηνταρόπουλος, Βερβίτας, Τσερικλός, Θεοφανόπουλος, Ντεντόπουλος, Φλωράτος. Έπαιξαν και οι: Βαγενάς, Κανελλόπουλος, Μαντάς, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Βόσκογλου, Βεντουρής, Διαμαντόπουλος, Αναστασόπουλος.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement