Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πολιτιστικός Οργανισμός: “Ποίηση για την ποίηση”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Πολιτιστικόs Οργανισμόs του Δήμου Πατρέων, με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Πάτρας, οργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Ποίηση για την Ποίηση». 

Μαθητές και μαθήτριες του Φιλολογικού εργαστηρίου του Μουσικού Σχολείου Πατρών, θα διαβάσουν ποίηση για την ποίηση και μαθητές από το εικαστικό εργαστήριο θα παρουσιάσουν εικονο – ποίηση. Θα ακουστεί μελοποιημένη ποίηση  των Οδυσσέα Ελύτη,  Νίκου Γκάτσου, Γιάννη Ρίτσου, Τάσου Λειβαδίτη  και Γιώργου Σεφέρη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων». Την επιμέλεια έχει το μουσικό σχολείο της Πάτρας. 

Συντελεστές:

Φιλολογικό Εργαστήριο (Ψάχου Μαρία, Μηλιώνη Παναγιώτα)

Διεύθυνση Χορωδίας (Δρουκοπούλου Έλενα) 

Διεύθυνση Ορχήστρας (Ιατρίδου Μαρία)

Συνεργαζόμενοι Εκπαιδευτικοί (Γκιώνη Εβης, Σαμαράς Θεόδωρος, Σύρρου Αγγελική)

Εικαστικό Εργαστήριο (Η. Αηδονίδης, Μ. Κάνιστρα)

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, με προμήθεια εισιτηρίων ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα ticketservises.gr στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ο χώρος λειτουργεί ως «αμιγής» σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις. Για την είσοδο του κοινού στην εκδήλωση, για θεατές άνω των 17 ετών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

 Για παιδιά από 4 έως 17 ετών, εναλλακτικά, γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, είτε βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών). Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. 

Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement