Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή σε φωτοβολταικό πάρκο στην Αιγιαλεία

Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ακόμη τριών συνεργών τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στη Ροδοδάφνη Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, δύο ημεδαποί, ένας άνδρας και ένας ανήλικος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία τριών ακόμη ημεδαπών, δύο ανδρών και ενός ανήλικου, συνεργών των συλληφθέντων, οι οποίοι κατηγορούνται για το ίδιο αδίκημα, ενώ σχηματίσθηκε και δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, σε βάρος των γονέων των δύο ανήλικων δραστών.

Για τη σύλληψη των δραστών οργανώθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας.

Από την προανάκριση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, διαπιστώθηκε ότι οι πέντε δράστες ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από φωτοβολταικό πάρκο τμήματα αλουμινίου από πάνελ και παράλληλα είχαν προκαλέσει φθορές συνολικής αξίας 80.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας.


Ροή ειδήσεων

Advertisement