Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

«Τελικός» σωτηρίας για Σεντ Ετιέν

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μια άκρως ενδιαφέρουσα Ευρωπαϊκή εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, με αποκορύφωμα τη σπουδαία πρόκριση του ΠΑΟΚ στις 8 καλύτερες ομάδες του Κόνφερενς Λιγκ. Σήμερα ξεκινάει μια ακόμα αγωνιστική στα εγχώρια πρωταθλήματα, τα οποία ολοένα και πλησιάζουν προς το φινάλε τους, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται.

Μάθε τα πάντα για τον stoiximan

Από τα ματς της ημέρας που ξεχωρίζουν είναι το μεγάλο ντέρμπι παραμονής που θα δώσουν Σεντ Ετιέν και Τρουά, δυο ομάδες που έχουν καλό υλικό και έχουν μπλέξει στην ουρά από νωρίς.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Η αλλαγή προπονητή μόνο καλό έκανε στην ομάδα, η οποία με το νέο έτος έχει ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή της και έχει «ξεκολλήσει» από τη τελευταία θέση. Οι «στεφανουά» μετρούν 3 σερί ματς αήττητοι με 2 νίκες στην έδρα τους και υποδεχόμενοι τη Τρουά, γνωρίζουν πως πρόκειται για ένα ματς «ο θάνατός σου, η ζωή μου». Περιμένουμε το σύνολο του Ντυπρά να μπει δυναμικά στο γήπεδο, να κάνει φάσεις, όμως πρέπει να προσέξει αμυντικά, καθώς μπορεί να παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό. Εκτός οι Αμουμά, Νουπά, Σόου και Μασόν, ανέτοιμος ο Κρίβελι.

ΤΡΟΥΑ: Μετά τη πολύ σημαντική ισοπαλία που πήρε κόντρα στη Μαρσέιγ, η Τρουά συνέχισε με δυο σπουδαίες νίκες τη προσπάθεια που καταβάλλει να διατηρηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι γεγονός πως η καλή της εικόνα ξεκινά από την άμυνα και ο κόουτς Ίρλες ενόψει του δύσκολου αγώνα στο «Ζοφρουά Γκισάρ» ανέφερε πως θα πρέπει όλοι να δώσουν το κάτι παραπάνω, μιας και ο αντίπαλος έχει τους ίδιους στόχους. Ο Ζιροντόν, βασικός αμυντικός, δε θα παίξει, Αζαμούμ και Μουλέν είναι μακροχρόνιοι απόντες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σπουδαίο παιχνίδι στο Γαλλικό νότο, που θα κρίνει πολλά αναφορικά με το ποια ομάδα θα πάρει «ανάσα» στη μάχη της παραμονής. Η Σεντ Ετιέν έχει βελτιώσει κατακόρυφα την εικόνα της το τελευταίο διάστημα, η Τρουά παίζει σχεδόν πάντα στο όριο. Θα ρισκάρουμε στον άσο του 2.00 από τη Novibet.

Στοιχηματικές εταιρείες και stoiximan casino στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement