Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μεγάλη συμμετοχή στις ημέρες καριέρας του ΟΑΕΔ στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησαν από τις από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα η «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» στην Πάτρα στο ξενοδοχείο Astir (Αγίου Ανδρέου 16) , με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Στην εκδήλωση συμμετάσχουν 32 επιχειρήσεις με περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης σε Αχαΐα, Ηλεία και Ναύπακτο.
Ενδεικτικά, συμμετέχουν επιχειρήσεις από τους κλάδους χονδρικής και λιανικής πώλησης, τουρισμού, εκπαίδευσης, παραγωγής και εμπορίας τροφίμων και ποτών, φαρμάκων, υφασμάτων, κατασκευής, εμπορίας και διανομής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, κ.α.
Οι ειδικότητες περιλαμβάνουν ενδεικτικά, υπαλλήλους λογιστηρίου και γραμματειακής υποστήριξης, τουριστικών επαγγελμάτων, τεχνολόγους τροφίμων, υπεύθυνους πωλήσεων, εκπαιδευτικούς, χημικούς βιολόγους, διαχειριστές e-shop, κ.α.
Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.
Επίσης, εργασιακοί σύμβουλοι και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) του ΟΑΕΔ, θα παρέχουν στους ενδιαφερόμενους πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα του Οργανισμού.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Οι προσερχόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου τριμήνου.
Η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-oaed-patra-2022

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement