Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Επικοινωνία Μητσοτάκη με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στην Μαριούπολη, Μανώλη Ανδρουλάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε σήμερα με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Μαριούπολη, Μανώλη Ανδρουλάκη, τον συνεχάρη για τη γενναιότητα που επέδειξε και τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσέφερε και για τον δημόσιο λόγο του.

Ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον κ. Ανδρουλάκη τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από την «Οδύσσεια» που πέρασε, καθώς είχε εγκλωβιστεί επί σειρά ημερών στην Ουκρανία, ο Έλληνας Γενικός Πρόξενος της Μαριούπολης, Μανώλης Ανδρουλάκης,κατάφερε να περάσει τα σύνορα Μολδαβίας-Ουκρανίας.

Όπως έγινε γνωστό από τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, η επιχείρηση εκκένωσης στέφθηκε με επιτυχία. Ο Νίκος Δένδιας έγραψε, ειδικότερα, στο Twitter τα εξής: «Η επιχείρηση Νόστος 6, με την εκκένωση 11 μελών της ελληνικής ομογένειας της Ουκρανίας, οι οποίοι συνοδεύονται από τον Γενικό Πρόξενο στη Μαριούπολη, Μανώλη Ανδρουλάκη, oλοκληρώθηκε με επιτυχία, καθώς πέρασαν τα σύνορα Ουκρανίας – Μολδαβίας».

«Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και πάλι στον Γενικό Πρόξενο στη Μαριούπολη και σε όσους συνεισέφεραν στην επιτυχή έκβαση αυτής της ιδιαίτερα δύσκολης επιχείρησης», προσθέτει σε άλλο tweet o Έλληνας ΥΠΕΞ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement