Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

«Ανάσα» στην ουρά για Ατρόμητο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με όλες τις ομάδες από τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να μπαίνουν και πάλι στο γήπεδο για μια από τις τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν, με 7-8 ματς να μένουν σχεδόν παντού, έχουμε και την έναρξη των πλέι-άουτ του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Μάθε τα πάντα για προσφορές στοιχηματικών

Εκεί τα πράγματα είναι λίγο-πολύ γνωστά, με τις περισσότερες ομάδες να μην έχουν βαθμολογικό κίνητρο και 3-4 να παλεύουν να αποφύγουν τις δυο τελευταίες θέσεις. Δυο εξ’ αυτών είναι ο Ατρόμητος και ο Απόλλων Σμύρνης, που παίζουν μεταξύ τους στη πρεμιέρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Η σεζόν δεν εξελίχθηκε καλά για τον Ατρόμητο φέτος, καθώς ο στόχος των πλέι-οφ χάθηκε πολύ γρήγορα και η ομάδα μπήκε σε πολλές δυσκολίες στην ουρά. Οι Περιστεριώτες είναι αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τη χρονιά αυτή, αφού πρώτα πάρουν τη παραμονή. Προσφάτως, η έδρα έδωσε βαθμούς στο σύνολο του Κρις Κόουλμαν, που ήρθε για να πάρει τη παραμονή και να έχει μια καλή ευκαιρία του χρόνου. Ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα, ο Ουαλός δε θα έχει τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Νάτσο και τον μακροχρόνια απόντα Κωτσόπουλο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Θα έχει πολλή δουλειά ο Τεννές για να μπορέσει να δώσει μια ευκαιρία στον Απόλλωνα για τη σωτηρία. Η Αθηναϊκή ομάδα είναι στη τελευταία θέση της κατάταξης και παρά τις όποιες καλές εμφανίσεις έκανε μέσα στη σεζόν, δε κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από ένα -5 από τη προτελευταία θέση. Ένας ορατός στόχος είναι να φτάσει τη Λαμία και να παλέψει για τα μπαράζ. Η πρεμιέρα των πλέι-άουτ στο Περιστέρι θα είναι πολύ δύσκολη, ειδικά τη στιγμή που υπάρχουν πολλές απουσίες όπως οι Τσιλούλης, Φατιόν, Γιακομόσκι, Βέρχουλστ, Φερνάντες, Γιαννιώτας, Ράιλι και Παπαγεωργίου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα πράγματα είναι πολύ απλά για τις δυο ομάδες. Ο Ατρόμητος στοχεύει να μείνει μακριά από τις δυο τελευταίες θέσεις, ενώ ο Απόλλωνας θέλει να «πιάσει» τη Λαμία. Ανώτερο σύνολο οι Περιστεριώτες, μπορούν να πάρουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Πάμε στον άσο με το Under 4.5 στο 1.80 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα

Ροή ειδήσεων

Advertisement