Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η ΔΕΕΠ τιμή στον Σπύρο Αντωνόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας με ικανοποίηση χαιρετίζει την νίκη των δυνάμεων του ανεξάρτητου ψηφοδελτίου «Δημοκρατικής Ενότητας» στις προχθεσινές εκλογές στο Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Πάτρας.

Παράλληλα ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης και τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. αποτίουν την οφειλόμενη τιμή , αναγνώριση και σεβασμό στον απερχόμενο Πρόεδρο του Συλλόγου και γνωστό αντιστασιακό Σπύρο Αντωνόπουλο ο οποίος για εβδομήντα χρόνια υπηρέτησε διαδοχικά υποδειγματικά τη Δημόσια Εκπαίδευση , το Συνδικαλιστικό Κίνημα , την Εθνική Αντίσταση και από την ίδρυσή της αρχικά την ΕΡΕ και μετέπειτα την Νέα Δημοκρατία της οποίας είναι το προβεβλημένο αρχαιότερο μέλος της στον Νομό Αχαΐας.

Ως Ενεργός Πολίτης, ως μέλος του Συλλόγου Δασκάλων , μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Πάτρας, μέλος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Δημοσίου, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΑ – ΕΔΕΣ αλλά και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης άφησε αποτυπώματα ήθους, ευθύνης, συνέπειας, αποτελεσματικότητας και ανιδιοτελούς προσφοράς.

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος πιστός πάντα στις Δημοκρατικές του Αρχές είναι ο τελευταίος επιζών αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης στη Δυτική Ελλάδα πολεμώντας μέσα από τις τάξεις του ΕΟΑ – ΕΔΕΣ του Στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα.

Το ήθος του, η ευγένειά του, η έγνοια του για τον συνάνθρωπο, η εντιμότητά του, η αλληλεγγύη του και η αγωνιστικότητα του σε όλα τα μετερίζια όπου κι αν βρέθηκε αποτελούν για όλους μας παρακαταθήκη και παράδειγμα προς μίμηση.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement