Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου η συνέχεια της δίκης για την δολοφονία Μετάι

Δημοσιεύθηκε

στις

Για δεύτερη μέρα συνεχίστηκε χθες στην αίθουσα του ΜΟΔ Ηλείας στον Πύργο, με την κατάθεση δύο ακόμα μαρτύρων, η δίκη για την δολοφονία του 32χρονου Μάριου Μετάι που σημειώθηκε τον περασμένο Γενάρη στον κόμβο Κουρτέση στην Πάτρα.

Η δίκη διακόπηκε εκ νέου και θα συνεχιστεί την επόμενη Πέμπτη 31 Μαρτίου και όπως όλα δείχνουν πάμε σε ένα θρίλερ για γερά νευρά αφού η διαδικασία κυλά σχετικά αργά.

Η μεταγωγή των κατηγορούμενων στο Δικαστικό Μέγαρο του Πύργου έγινε νωρίς χθες το πρωί, υπό άκρα μυστικότητα, και ισχυρή αστυνομική δύναμη, προκειμένου να μην υπάρξουν επεισόδια, ενώ στην είσοδο για την δικαστική αίθουσα διενεργήθηκε σωματικός έλεγχος.

Θυμίζουμε πως η δίκη ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη 15 Μαρτίου με τις καταθέσεις των τριών πρώτων μαρτύρων από τους συνολικά είκοσι ενώ μετά και τις χθεσινές δύο καταθέσεις απομένουν ακόμα δεκαπέντε μάρτυρες.

Στο εδώλιο κάθονται τέσσερις κατηγορούμενοι που βαρύνονται κατά περίπτωση με τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της συνέργειας στην πράξη, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της συνέργειας στην πράξη, της συμπλοκής, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, των άσκοπων πυροβολισμών, της οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση.

Ο Μάριος Μετάι άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, υποκύπτοντας στα τραύματά του το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου 2021 και αφού λίγες ώρες νωρίτερα προηγήθηκε συμπλοκή σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης της Πάτρας στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Αγίας Σοφιάς, που κατέληξε με τον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου 32χρονου από το όπλο 26χρονου ομοεθνή του.

https://www.patrisnews.com/tin-pempti-31-martioy-i-synecheia-tis-dikis-gia-tin-dolofonia-metai/


Ροή ειδήσεων

Advertisement