Τρίτη 5 Ιουλίου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Πέθαναν και κηδεύονται την Τετάρτη (23/3)

Δημοσιεύθηκε

στις

Συμπολίτες μας πέθαναν και κηδεύονται την Τετάρτη (23/3).

Tον πολυαγαπημένο μας

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΧΡ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ

(ΙΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ – ΕΤΩΝ 79)

Κηδεύουμε την Τετάρτη 23-3-2022 και ώρα 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ζαρουχλεΐκων Πατρών.

Η σύζυγος: Μαριάννα Σταματιάδου. Τα παιδιά του: Βάσια Χριστοπούλου, Νάνσυ Χριστοπούλου. Τα αδέλφια του: Νώντας και Νίνα Χριστοπούλου, Μπία και Πόλης Χριστοδουλίδης. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.

 

 

Την αγαπημένη μας

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΟΝΤΟΥ

(ΕΤΩΝ 87)

Κηδεύουμε την Τετάρτη 23-3-2022 και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων στο Α΄ Κοιμητήριο Πατρών.

Οι λοιποί συγγενείς.

Τελεταί ΑΝΤ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ή ΜΠΟΥΡΑΣ, 1) Πόρτες Αχαΐας, τηλ.: 26930-92.344, 2) Πατρών – Πύργου 59, τηλ: 2610-526.888, κιν.: 6974-607.640, 3) Πανόπουλο Ηλείας, τηλ.: 26240-61.930.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Πλ. Μαρλαφέκας στην πρεσβεία των ΗΠΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην καθιερωμένη δεξίωση στον κήπο της αμερικανικής πρεσβευτικής οικίας στην Αθήνα παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, για την επέτειο της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

Ήταν η πρώτη φορά που γιορτάστηκε η επέτειος έπειτα από δύο χρόνια λόγω των περιορισμών της πανδημίας, αλλά και η πρώτη δεξίωση που παρέθεσε ως πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ο Τζορτζ Τσούνης. Τον κ. Μαρλαφέκα καλωσόρισε εγκάρδια ο κ. Τσούνης (φωτό), ο οποίος μιλώντας άπταιστα ελληνικά πως «οι καλύτερες ημέρες της Ελλάδας είναι μπροστά μας» και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις ελληνικές αξίες και ιδανικά της δημοκρατίας, της φιλοξενίας, της καλοσύνης, του φιλότιμου και του ήθους. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας ευχήθηκε για την αμερικανική εθνική εορτή και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Δυτική Ελλάδα που είναι ο τόπος καταγωγής των προγόνων του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Βαρκελώνη βράβευσε το Πανεπιστήμιο Πατρών

Δημοσιεύθηκε

στις

Με το βραβείο Quality Choice Prize Barcelona 2022, που απονέμεται παγκοσμίως σε δημόσιους οργανισμούς και εταιρείες, τιμήθηκε το Πανεπιστήμιο Πατρών.
Το βραβείο επιβραβεύει πρωτοβουλίες που επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιτυχία στην ποιοτική διοίκηση. Για την απονομή του ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας βρέθηκε στη Βαρκελώνη, και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν σ’ αυτήν την διεθνή τιμητική διάκριση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το ακαδημαϊκό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου μας για αυτήν τη βράβευση. Φυσικά και τους φοιτητές μας, όπως και τους Αντιπρυτάνεις».

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Στο στόχαστρο απατεώνων, μέχρι και διοικητής της Πυροσβεστικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέχρι και αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος που υπηρετεί ως διοικητής σε Υπηρεσία της Αχαΐας βρέθηκε στο στόχαστρο των απατεώνων με τα μαϊμού – ατυχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ», το πρωί του περασμένου Σαββάτου, άγνωστοι τηλεφώνησαν στο σπίτι του και είπαν στη σύζυγό του πως ο άνδρας της χτύπησε και είναι στο νοσοκομείο. Η ίδια, αμέσως, επικοινώνησε μαζί του και μόλις άκουσε πως είναι καλά ανακουφίστηκε εις διπλούν, διότι αφενός δεν είχε συμβεί αυτό που της περιέγραψαν οι άγνωστοι και αφετέρου δεν έχασε χρήματα μιας και δεν άφησε περιθώρια στους επιτήδειους να την «παγιδέψουν»…

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα