Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Η μεγάλη ευκαιρία της Φενέρ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με τις ποδοσφαιρικές Εθνικές ομάδες να προετοιμάζονται για τα παιχνίδια που θα γίνουν από τη Πέμπτη μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, περιμένουμε το πρόγραμμα αρκετά πιο μειωμένο σε σχέση με τα γνωστά του στάνταρ.

Μάθε τα πάντα για pamestoixima

Έτσι, έχουμε στρέψει τη προσοχή μας και σε άλλα αθλήματα, όπως το τένις με το τουρνουά Μάστερς του Μαϊάμι, αλλά και την Ευρωλίγκα, που πλησιάζει το τέλος της κανονικής της διάρκειας. Από εκεί, μάλιστα, έχουμε «αντλήσει» τη σημερινή μας πρόταση.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ: Σε καλή κατάσταση είναι οι Ισπανοί το τελευταίο διάστημα στην Ευρώπη μετρώντας 3 σερί «ροζ φύλλα» και με την αλλαγή της βαθμολογίας έχουν αυξήσει τις πιθανότητές τους, αν και περιορισμένες, στο να προλάβουν την 8άδα. Φυσικά, για να γίνει αυτό θα χρειαστούν συνδυσμό αποτελεσμάτων, όμως όλοι θα παλέψουν για το καλύτερο. Στο πρωτάθλημα, πάντως, φαίνεται πως η χρονιά είναι χαμένη, μιας και με το ζόρι η ομάδα μπήκε στα πλέι-οφ. Ενόψει Φενέρ, ο Νέβεν Σπάχια δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και όλοι στο σύλλογο ευελπιστούν να πάρουν ακόμα μια νίκη με τη βοήθεια του κόσμου.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Μπορεί εντός των «τειχών» της Τουρκικής λίγκας η Φενέρ να φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, στην Ευρωλίγκα όμως, η εικόνα της δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που είχαμε δει επί Ομπράντοβιτς τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς πριν τη τιμωρία των Ρώσων ήταν αρκετά μακριά ακόμα και από τα πλέι-οφ, όμως τώρα έχει την ευκαιρία της. Με τη λογική πως θα αφαιρεθούν οι ήττες που έκανε από τους Ρώσους, στοχεύει στο απόλυτο μέχρι τέλους για να παίξει στα νοκ-άουτ. Ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε σοβαρότητα από όλους ενόψει Μπασκόνια, ενώ οι Τούρκοι δε θα έχουν τον Βέσελι στην Ισπανία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όπως έχουν έρθει τα πράγματα στην Ευρωλίγκα με την αποβολή των Ρωσικών ομάδων, η Φενέρ από το πουθενά έχει βάσιμες ελπίδες να προλάβει την πρώτη 8άδα. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται κάποιες άμεσες νίκες και το ματς στη Βιτόρια είναι πολύ κρίσιμο. Πιστεύουμε στη ποιότητα των Τούρκων, θα πάμε στο διπλό του 2.00 από τον Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και pamestoixima live στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement