Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ισχυρή έδρα οι Σουηδοί

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από 2-3 ημέρες ποδοσφαιρικής «ανομβρίας» στο κουπόνι μας, τα προκριματικά του Μουντιάλ επιστρέφουν με πολύ δυνατά παιχνίδια, που θα κρίνουν τα τελευταία εισιτήρια για το Κατάρ. Εκτός από τα πλέι-οφ στην Ευρώπη, έχουμε ματς στην Ασία και στη νότια Αμερική.

Μάθε τα πάντα για το bet365 live casino

Στοιχηματικά, πάντως, θα κινηθούμε σε γνώριμα… μονοπάτια, αφού θα ασχοληθούμε με το ματς της Σουηδία κόντρα στη Τσεχία, που θα γίνει στη Σόλνα. Θυμίζουμε πως πρόκειται για ημιτελικό και ο νικητής αυτού του μονού ματς θα παίξει την άλλη εβδομάδα για τη πρόκριση στο Μουντιάλ.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Κατάφερε να πάρει τη 2η θέση πίσω από την Ισπανία και πάνω από την Εθνική μας, σε έναν όμιλο που είχε καλά και κακά για τους Σουηδούς. Κατάφεραν να κερδίσουν τους Ίβηρες εντός έδρας, όμως είχαν και άσχημα βράδια, όπως αυτό στο ΟΑΚΑ και στη Γεωργία. Ο κόουτς Άντερσεν γνωρίζει πως η ομάδα του έχει πολλή ποιότητα στο ρόστερ της, ενώ ο έμπειρος τεχνικός κάλεσε νέο «αίμα», όπως οι Ελανγκά και Χργκότα. Σημαντική η απουσία του σπουδαίου Ιμπραΐμοβιτς, ενώ τιμωρημένος είναι ο μπακ Κραφτ.

ΤΣΕΧΙΑ: Δε κατάφερε να τερματίσει στις δυο πρώτες θέσεις στον όμιλό της για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όμως η πορεία της στο Nations League της έδωσε την ευκαιρία να παίξει στα μπαράζ, ακόμα και μειονέκτημα έδρας. Πηγαίνει στη Σουηδία έχοντας αρκετές κομβικές απουσίες, όμως όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν και ότι βγει. Ο Σιλχάβι δε θα έχει στην αποστολή του τους βασικούς Σικ, Τσέλουσκα, Μπόριλ, Κούντελα, Τσούφαλ, ενώ εκτός είναι ακόμα οι Προβόντ, Βίντρα και Καντεράμπεκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Σουηδία «υπέταξε» κάποιο μεγάλο όνομα στην έδρα της, με αποκορύφωμα την Ισπανία πριν μερικούς μήνες. Οι Σκανδιναβοί εντός είναι μια πανίσχυρη ομάδα και η Τσεχία, παρότι έχει ποιότητα, θα αρκεστεί ίσως με μια ήττα που θα της αφήσει περιθώρια στη ρεβάνς. Άσος στο 2.10 του Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |


Ροή ειδήσεων

Advertisement