Connect with us

Ερασιτεχνικό

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ξεκαθαρίζει το τοπίο;

Published

on

 

Η 5η αγωνιστική στα μπαράζ ανόδου της Α’ Κατηγορίας ίσως να ξεδιαλύνει την πρώτη θέση

 

Πολλά είναι τα ντέρμπι στην 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Α’ Κατηγορίας και ίσως «καθαρίσει» ο ορίζοντας στην κορυφή.

Όπως και να έχει σήμερα όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο μεγάλο παιχνίδι της δυτικής Αχαΐας καθώς η ομάδα της Αχαϊκής υποδέχεται το Πάτραι με στόχο να πάρει τη νίκη και έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο με τον Κεραυνό να πλησιάσει πιο πολύ την κορυφή.

Την ίδια ώρα ο Άρης υποδέχεται στα Προσφυγικά την Αιγείρα/Ακράτα και δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από την κατάκτηση των τριών βαθμών. Η ομάδα της πλατείας Ελευθερίας θέλει να στεφθεί πρωταθλήτρια και να διεκδικήσει την άνοδο για τη Γ’ Εθνική. Αυτό αναμένεται να το καταφέρει εφόσον από εδώ και πέρα κερδίσει όλα τα ματς και να σκοντάψει κάπου το Πάτραι.

Στο «Φ. Αραβαντινός» θα διεξαχθεί άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Θύελλα να υποδέχεται την σκληροτράχηλη Νίκη Προαστίου. Ένα ματς που αν οι γηπεδούχοι δεν καταφέρουν να κερδίσουν θα χάσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για την πρώτη θέση.

Δύσκολη έξοδο… έχει και ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου που φιλοξενείται από τη Δόξα Παραλίας ενώ αδιάφορο είναι το ματς του Αστέρα Τσουκαλεΐκων με τον Αετό Πατρών όπως και του Πανμοβριακού με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (4 μ.μ.) με τους διαιτητές έχει ως εξής:

ΠΛΕΪ ΟΦ

Γηπ. Θύελλας: Θύελλα Πατρών – Νίκη, Χαράλαμπος Πετρόπουλος

Γηπ. Προσφυγικών: Άρης Πατρών – Αιγείρα/Ακράτα, Νίκος Χρονάς

Γηπ. Βραχνεΐκων: Αστέρας Τσουκαλεΐκων – Αετός Πατρών, Κώστας Βαβαρούτας

Γηπ. Παραλίας: Δόξα Παραλίας – Κεραυνός, Βαγγέλης Σαφαρίκας

Δημ. Στάδιο Κ. Αχαΐας: Αχαϊκή – ΑΠΣ Πάτραι, Παναγιώτης Καδδάς

Γηπ. Ριόλου: Πανμοβριακός – Ατρόμητος, Στέφανος Μαχαίρας

 

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Τρεις αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες να γίνουν σήμερα για τα μπαράζ ανόδου της 3ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Το σημαντικότερο ματς διεξάγεται στο Πετρωτό καθώς ο τοπικός Ίκαρος υποδέχεται την Αναγέννηση Ψαθοπύργου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Γηπ. Πετρωτού: Ίκαρος Πετρωτού – Αναγέννηση Ψαθοπύργου, Αλέξης Καμζόλας.

Γηπ. Α. Κάνιστρας: Δίας – Αετός Ρίου, Γιώργος Αθανασόπουλος.

Γηπ. Λιμνοχωρίου: Λιμνοχώρι – Αναγέννηση Πατρών, Κώστας Οικονόμου.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement