Connect with us

Γυναίκα

Τα spring items που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου!

Published

on

Η άνοιξη ξεκίνησε και επίσημα και σίγουρα ανυπομονείς να οργανώσεις τις βόλτες, για να χαρείς την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Η αλλαγή λοιπόν στην εποχή αλλά και η άνθιση των λουλουδιών ταιριάζει απόλυτα με το «άνθισμα» της ανοιξιάτικής σου γκαρνταρόμπας!

Είμαστε εδώ για σένα και σου έχουμε ετοιμάσει τις πιο in style προτάσεις για τα καλύτερα spring items, ώστε να διαλέξεις αυτά που θα ταιριάξουν στο στυλ σου και θα εμπλουτίσουν την ντουλάπα σου!

Μύρισε άνοιξη με.. floral!

Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τις προτάσεις μας χωρίς να συμπεριλάβουμε στη λίστα μας το απόλυτο σχέδιο της άνοιξης που δεν είναι άλλο από το floral. Το ίδιο συμβολίζει την αλλαγή μιας εποχής αλλά και τα πιο ταιριαστά spring χρώματα,  στην καλύτερη τους εκδοχή.

Μπορείς να βρεις ποικίλες επιλογές σε floral, όπως φορέματα και φούστες αλλά και αξεσουάρ, όπως φουλάρια. Συνδύασε τα εύκολα με μονόχρωμες επιλογές και δώσε τους το «βήμα» να ξεχωρίσουν!

Φορέματα: Η αέρινη πανδαισία

Εξίσου ελκυστική πρόταση αποτελούν και τα φορέματα, που δίνουν μια υπέροχη girly πινελιά στο ντύσιμο σου και προσφέρουν άνεση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείς να επιλέξεις, μέσα από πλούσιες συλλογές με μακριά φορέματα, συνδυάζοντάς τα με sneakers, αλλά και midi προτάσεις, επιλέγοντας γόβες για την ολοκλήρωση του outfit σου.

Το φόρεμα είναι μια επιλογή που κολακεύει κάθε γυναίκα και την κάνει να νιώθει άνετα με το σώμα αλλά και την εικόνα της. Αξίζει να το επιλέξεις και για τις βόλτες αλλά και για τη δημιουργία ενός τέλειου office look!

Ανοιξιάτικα Πανωφόρια

Η άνοιξη σηματοδοτεί και την αλλαγή στα πανωφόρια σου, τα οποία γίνονται πιο λεπτά αλλά και κομψά. Οι επιλογές είναι πολλές και δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε, φυσικά, τις elegant καμπαρντίνες αλλά και το sporty-chic δερμάτινο jacket. Τα ανοιξιάτικα πανωφόρια είναι, ίσως, τα πιο πρακτικά items που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου, καθώς συνδυάζονται τέλεια με ποικίλα outfits και μπορούν να σε προστατέψουν από τον αναπάντεχο, άστατο καιρό της εποχής.

Sneaker, My Love
Τα sneakers κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και πρωταγωνιστούν και την άνοιξη. Είναι άνετα, ελαφριά στο πάτημα και μπορούν να «κουμπώσουν» τέλεια σε όλα τα spring looks. Μπορείς να τα συνδυάσεις με jeans & t-shirt, με φορέματα αλλά και με πολλά ακόμη outfits.

Jeans

Κυριαρχούν κάθε εποχή αλλά ξεχωρίζουν κυρίως την άνοιξη, καθώς δεν λείπουν σχεδόν από κανένα outfit. Τα jeans είναι comfy, έχουν τις ιδανικές γραμμές και μπορούν να φορεθούν όλη τη μέρα. Συνδύασε τα με λευκό t-shirt, τα αγαπημένα σου ανοιξιάτικα παπούτσια και μια belt bag, που αποτελεί και την απόλυτη τάση της εποχής.

Pastels

Οι πιο όμορφες εμφανίσεις μπορούν να γίνουν με τις super αγαπημένες αποχρώσεις της άνοιξης που δεν είναι άλλες από τα pastels! Ανακάλυψε υπέροχα κομμάτια στη spring εκδοχή τους, όπως λεπτά ζακετάκια αλλά και πολλά αξεσουάρ όπως τσάντες και φουλάρια!

Οργάνωσε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου με τα πιο in style spring κομμάτια και επίλεξε αυτά που ταιριάζουν ιδανικά στο δικό σου στυλ! Ανακάλυψε πολλές ακόμη ελκυστικές επιλογές στο e-shop του funky buddha και δημιούργησε τη δική σου στυλιστική ταυτότητα!

Ροή ειδήσεων

Advertisement