Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Αρχίζει να «ρολάρει» η Μπέντσιτς

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μια ακόμα εβδομάδα Εθνικών ομάδων ξεκινάει σήμερα, με τα μεγάλα ματς να είναι σε λίγες ημέρες και να αφορούν τα μπαράζ για το Μουντιάλ. Σήμερα, η Εθνική μας μετράει ακόμα μια φορά τις δυνάμεις της, αντιμετωπίζοντας το Μαυροβούνιο στη Ποντγκόριτσα.

Μάθε τα πάντα για Pamestoixima casino

Στοιχηματικά, πάντως, δεν αξίζει να εμπλακούμε με τα ματς αυτά. Θα κινηθούμε στο τένις και στο πολύ μεγάλο τουρνουά που γίνεται αυτή τη στιγμή στο Μαϊάμι. Η επιλογή μας θα είναι από το γυναικείο ταμπλό και έχει να κάνει με το ματς της Σάσνοβιτς που αντιμετωπίζει τη Μπέντσιτς.

ΑΛ. ΣΑΣΝΟΒΙΤΣ: Σε φουλ ρυθμό αγωνίζεται μέσα στο 2022 η Αλιαξάντρα Σάσνοβιτς, καθώς παρότι έχουν περάσει ήδη 3 μήνες, η Λευκορωσίδα έχει παίξει σε 6 μεγάλα τουρνουά, μαζί με το Αυστραλιανό Όπεν, ενώ έφτασε και στον τελικό της Μελβούρνης. Στόχος της είναι να πλησιάσει το τοπ 10 και στο Μαϊάμι έχει ήδη προχωρήσει 3 γύρους, έχοντας αποκλείσει Γουάνγκ, Κασάτκινα και Μπέγκου. Η αποστολή της κόντρα στη Μπέντσιτς δεν είναι εύκολη, όμως θα προσπαθήσει να περιορίσει τα μεγάλα ράλι και να είναι καλή στις επιστροφές.

ΜΠ. ΜΠΕΝΤΣΙΤΣ: Το 2021 ήταν μια καλή σεζόν για τη Μπελίντα Μπέντσιτς, η οποία μπορεί να μη κατέκτησε κάποιο Γκραν Σλαμ, όμως έπαιξε πολύ καλό τένις και σαν αποκορύφωμα κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς της Ιαπωνίας. Η Ελβετίδα θέλει φέτος να ανέβει ακόμα περισσότερο στη παγκόσμια κατάταξη και η εκκίνησή της στο 1000άρι του Μαϊάμι αφήνει ελπίδες. Κέρδισε με εξαιρετικό τένις Κόστιουκ και Γουότσον, ενώ κόντρα στη Σάσνοβιτς θα ψάξει τη πρώτη της νίκη, μιας και έχει ηττηθεί στο μοναδικό ματς που έπαιξαν πριν 4 χρόνια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ελβετίδα χρυσή Ολυμπιονίκης αρχίζει σιγά σιγά να ανεβάζει ρυθμούς και κόντρα στη Γουότσον έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, δείχνοντας πως θέλει πολύ να διακριθεί στο Μαϊάμι. Καλή η Σάσνοβιτς, όμως δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση. Πάμε στο -2.5 γκέιμς χάντικαπ υπέρ της Μπέντσιτς, στο 1.87 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα

Ροή ειδήσεων

Advertisement