Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τριήμερο επισκέψεων: Στη Δυτική Ελλάδα, Μητσοτάκης, Τσίπρας και Ανδρουλάκης

Published

on

O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης, θα επισκεφθούν την περιοχή, το τριήμερο Τετάρτης, Πέμπτης, Παρασκευής.

Χρονικά θα προηγηθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ/Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναμένεται την Τετάρτη 29 Μαρτίου στην Πάτρα, όπου θα περιοδεύσει στο εμπορικό κέντρο, στις 10.30 το πρωϊ, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί επιχειρήσεις και θα έχει συνάντηση με νέους ελεύθερους επαγγελματίες.

Στόχος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να αναδείξει το θέμα της ακρίβειας, που αποτελεί τη βασική ατζέντα, υποστηρίζοντας ότι «ο πληθωρισμός και η ακρίβεια, που προϋπήρχαν, επιδεινώνονται και  κατηγορούν την κυβέρνηση, πως αρνείται εδώ και καιρό να πάρει ουσιαστικά μέτρα στήριξης».

Την Πέμπτη, όπως έχει γράψει το Gnomip από την περασμένη Παρασκευή, θα επισκεφθεί την περιοχή και συγκεκριμένα εργοτάξιο της Πατρών-Πύργου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο εργοτάξιο της Αμαλιάδας, όπου θα ενημερωθεί και αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις για το έργο, που ξεμπλόκαρε από την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Τέλος την Παρασκευή 1η Απριλίου  ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης θα μιλήσει στο ξενοδοχείο «Αστήρ», στις 7.30 μ.μ. σε περιφερειακή συνδιάσκεψη, ενόψει του Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 20 με 22 Μαΐου στην Αθήνα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement