Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με ατζέντα την ακρίβεια-Αύριο αναμένεται στην Πάτρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ/Π/.Σ., Αλέξης Τσίπρας

Δημοσιεύθηκε

στις

«Έκλεισε» η πολυαναμενόμενη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα έλθει αύριο το πρωί στην αχαϊκή πρωτεύουσα, σε μια επίσκεψη που θα έχει στο επίκεντρο της την ανάδειξη του προβλήματος της ακρίβειας.

Ο κ. Τσίπρας σε περιοδείες που έχει πραγματοποιήσει, αλλά και σε τοποθετήσεις του, υποστηρίζει ότι «η έκρηξη της ακρίβειας που βιώνουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις εδώ και έξι μήνες με αποκλειστική ευθύνη του κ. Μητσοτάκη και των επιλογών του απειλεί την κοινωνία πλέον όχι μόνο με ενεργειακή φτώχεια αλλά και με μία νέα, ακόμα πιο βαθιά ανθρωπιστική κρίση. Και αυτό, διότι οι επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία δεν έχουν ακόμα ενσωματωθεί στο κύμα ακρίβειας που μαστίζει από το Σεπτέμβρη την Ελλάδα», ενώ επίσης αναφέρει: «Μέχρι στιγμής ζούμε την ακρίβεια Μητσοτάκη, την ακρίβεια του πολέμου δεν την έχουμε δει ακόμα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σχολίασε πως «η απροθυμία του κ. Μητσοτάκη να συγκρουστεί με τα καρτέλ και την αισχροκέρδεια, τα άκρως ανεπαρκή μέτρα στήριξης και η ραγδαία συρρίκνωση του εισοδήματος έχουν βάλει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη σε ένα ανεπίστρεπτο καθοδικό σπιράλ».

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα μιλήσει σε κάποια εκδήλωση, ενώ αναμένεται να περπατήσει στο κέντρο της πόλης ερχόμενος σε δια ζώσης επαφή με πολίτες.

Σύμφωνα με τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μιχάλη Σιδηρόπουλο, θα επιδιωχθεί μια συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με νέους ελεύθερους επιχειρηματίες, ενώ θα επισκεφθεί και μια επιχείρηση, η οποία, προς το παρόν, δεν έχει επιλεγεί.

Το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα θα ανακοινωθεί σήμερα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement