Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Νέες μαρτυρίες για το μοιραίο γεύμα – Νεκρή η κόρη – Η μητέρα της διασωληνωμένη με κορονοϊό

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα μαύρα το Κιάτο για τον θάνατο της κόρης μετά το μοιραίο γεύμα με τη μητέρα της. Μάχη της 77χρονης που νοσηλεύεται διασωληνωμένη με κορονοϊό…

Μία νεκρή και μία γυναίκα να χαροπαλεύει στο Κιάτο, μετά από ένα γεύμα στο σπίτι τους, που όπως φαίνεται οδήγησε τις δύο γυναίκες σε δηλητηρίαση. Οι γιατροί προσπαθούν από τη μια να διαπιστώσουν αν έχουν να κάνουν με αλλαντίαση και από την άλλη να κρατήσουν στη ζωή την 77χρονη, που νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κλινική Covid καθώς νοσεί από κορονοϊό. Κάτοικοι της περιοχής, συγγενείς αλλά και ο πατέρας της οικογένειας έχουν ήδη μιλήσει για τα δραματικά γεγονότα.

«Το τι έφαγαν δεν μπορώ να το πω ούτε να το διακριβώσω», απάντησε η διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου ερωτηθείς αν η μητέρα και η κόρη που φέρονται να υπέστησαν αλλαντίαση είχαν καταναλώσει φασόλια. Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γρηγόρης Καρπούζης είπε πως, «η μητέρα εισήλθε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο και συγχρόνως διαπιστώθηκε ότι υπήρχε κορονοιος και διασωληνώθηκε σε άμεσο χρόνο».

Η κόρη όπως είπε, «διακομίστηκε νεκρή σε κέντρο υγείας του νομού μας», και ξεκαθάρισε πως διαπιστώθηκε ότι στις δύο γυναίκες «υπάρχει τροφική δηλητηρίαση». «Η νεκροψία της κόρης θα δείξει σε συντομότερο χρόνο από τη μητέρα», εξήγησε. Όσον αφορά στο αν οι δύο γυναίκες υπέστησαν αλλαντίαση, δεν μπορεί ακόμα να το επιβεβαιώσει, όμως «αν είναι αυτή, πρόκειται για μία σοβαρή παραλυτική νόσο που έχει να κάνει με την κακή συντήρηση των τροφίμων».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Κιάτου ρώτησαν τον πατέρα της αδικοχαμένης 35χρονης και σύζυγο της διασωληνωμένης γυναίκας στην MEΘ Covid του νοσοκομείου Κορίνθου, τι είχαν καταναλώσει οι δύο γυναίκες πριν το περιστατικό και εκείνος τους ενημέρωσε ότι το μοιραίο μεσημέρι οι δύο τους είχαν φάει φασόλια, αυγά και τυρί.

newsit.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement