Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Όλο και ψηλότερα το Friends Travel- Απέκτησε Διεθνή Πιστοποίηση ISO

Δημοσιεύθηκε

στις

Με νέα επαγγελματική κατάκτηση συνεχίζεται η χρονιά για το δημοφιλές Γραφείο Γενικού Τουρισμού Friends Travel. Στη δύσκολη και απαιτητική εποχή που διανύει η ελληνική τουριστική αγορά και τα εμπόδια που έχει υψώσει η πανδημία τα τελευταία τρία χρόνια, το Friends Travel, επιμένει να θέτει υψηλότερους στόχους που τους κατακτά σταδιακά.

Η διεθνής πιστοποίηση ISO 9001:2015, είναι το νέο «παράσημο» του Γραφείου που πλέον διακρίνεται για την αξιοπιστία προς τους πελάτες και τους προμηθευτές, εφαρμόζοντας αυστηρές διεργασίες, κανονισμούς και πρωτόκολλα στην καθημερινή επιχειρησιακή λειτουργία του, με στόχο την διασφάλιση της ποιότητας του συνόλου των υπηρεσιών που παρέχει.
«Η σημασία που αποδίδουμε στο έργο μας και η απερίσπαστη προσήλωσή μας στην αξία των υπηρεσιών μας τα τελευταία χρόνια, επισφραγίστηκε πρόσφατα με την απόκτηση Πιστοποιητικού ISO 9001:2015, το οποίο από εφέτος χαρακτηρίζει τις διεργασίες που εφαρμόζουμε στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας! Για τον λόγο αυτό, αισθανόμαστε υπερήφανοι που είμαστε πρωτοπόροι ως το μοναδικό Γραφείο Γενικού Τουρισμού στην Πελοπόννησο και ειδικότερα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και μεταξύ των μετρημένων στην Ελλάδα, που διαθέτει πιστοποίηση ISO» λέει ο Γαβριήλ Τζουανόπουλος ιδιοκτήτης του Friends Travel και προσθέτει: «Η απόκτηση ISO 9001:2015 σημαίνει, ότι στο Friends Travel εφαρμόζουμε σχολαστικά τους νομικά καθιερωμένους λειτουργικούς κανόνες, αλλά και αυστηρούς εσωτερικούς, οι οποίοι διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε σε όλες τις φάσεις τους, από τον σχεδιασμό, τη διαχείριση, την παραγωγή, τον έλεγχο και την εκτέλεση. Τις διεργασίες αυτές, έχουμε επεκτείνει και στον τομέα των προμηθειών, του εξοπλισμού ακόμα και των αναλώσιμων υλικών που χρησιμοποιούμε. Ήδη τις εφαρμόζουμε ή σχεδιάζουμε να το κάνουμε και στην περαιτέρω εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού μας σε συνάρτηση και με την ποιότητα του στόλου οχημάτων που διαθέτουμε και στον οποίο προετοιμαζόμαστε να επενδύσουμε στο εγγύς μέλλον».

Όπως εξηγούν οι ιδιοκτήτες του, η φιλοσοφία που χαρακτηρίζει το Friends Travel, είναι μια συνάρτηση που ορίζεται από τον άνθρωπο σε πλήρη και αδιαπραγμάτευτη αντιστοίχιση της κάλυψης κάθε είδους ταξιδιωτικής ή παρεμφερούς ανάγκης του, με ασφάλεια και άνεση αλλά και αξιοπιστία κατά τη διάρκεια της συναλλαγής.
«Αυτά, είναι σταθερές, πίσω από τις οποίες υπάρχουν άλλοι άνθρωποι, εμείς και όλοι οι συνεργάτες μας, που έχουμε αφοσιωθεί με υψηλό επαγγελματισμό στις υπηρεσίες που παρέχουμε στους επιβάτες που μας επιλέγουν. Για εμάς, η διαδικασία παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας δικής μας ή παρεχόμενης από τρίτους προς εμάς και ο έλεγχος των προμηθειών, συνιστά θεμελιώδη αρχή πάνω στην οποία στηρίζεται η συνεργασία με κάθε έναν, τόσο από τους συνεργάτες όσο και από τους πελάτες μας, που μέχρι σήμερα πορεύονται δίπλα μας και μας περιβάλλουν ανεξαιρέτως με την πολύτιμη εμπιστοσύνη τους», προσθέτει ο συνιδιοκτήτης του Friends Travel Νίκος Δημητρόπουλος και τονίζει: «Η απόκτηση ISO και η αυστηρή εφαρμογή των διεργασιών που έχουμε θεσπίσει εμείς για το γραφείο μας ή υπαγορεύονται γενικότερα από τους νόμους, αποτελεί καθήκον μας προκειμένου να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες απαιτήσεις ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας, προσφέρουν αυτά τα οποία υποσχόμαστε! Και το έχουμε κάνει σε τέτοιον βαθμό, που μας επιτρέπει να το εγγυόμαστε!».

Το Ταξιδιωτικό Γραφείο «Friends Travel» (www. friendstravel.gr), εδρεύει στο κέντρο της Πάτρας, Τριών Ναυάρχων 44 και Μαιζώνος.
Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο πολυτελών λεωφορείων, mini bus και VAN και εκτός από τον ταξιδιωτικό και μεταφορικό τομέα, επιδεικνύει ευρύτερη δραστηριότητα προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα συναφών υπηρεσιών όπως οργάνωση ολοκληρωμένων πακέτων ατομικών διακοπών, έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, μετακινήσεις VIP, διοργάνωση συνεδρίων, κοινωνικές εκδηλώσεις, ενοικιάσεις σκαφών και αυτοκινήτων, πολυτελείς κρουαζιέρες, γαμήλιες τελετές και θεματικά ταξίδια.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ημερίδα της UNESCO και της Περιφέρειας την Παρασκευή στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ημερίδα με θέμα: «Τα προγράμματα της UNESCO που μετασχηματίζουν τις σύγχρονες κοινωνίες: Εκπαίδευση, Πολιτισμός & Βιώσιμη Ανάπτυξη» διοργανώνουν την Παρασκευή, 8 Ιουλίου στις 10:00 η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών.

Την επίσημη έναρξη θα κηρύξει ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Ανδρέας Κατσανιώτης, ενώ η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας.

Την ημερίδα θα χαιρετίσουν οι: Αικατερίνη Τζιτζικώστα, Πρόεδρος Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, Νεκτάριος Φαρμάκης, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Χρήστος Μπούρας, Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών. Στόχος της ημερίδας είναι η διάδοση του έργου της UNESCO μέσα από την παρουσίαση επιλεγμένων προγραμμάτων, που προάγουν μεταξύ άλλων την πολιτιστική, φυσική υλική και άυλη κληρονομιά της ανθρωπότητας, τη διαπανεπιστημιακή συνεργασία, την καινοτομία στην εκπαίδευση, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την αειφορία.

Η ΗΜΕΡΙΔΑ περιλαμβάνει πέντε ενότητες: 1) Πρόγραμμα Εδρών UNESCO, 2) Πρόγραμμα άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, 3) Πρόγραμμα Παγκόσμιων Γεωπάρκων UNESCO, 4) Πρόγραμμα συνδεδεμένων σχολείων UNESCO ASPnet και 5) Παγκόσμιο δίκτυο πόλεων UNESCO.

Σημαντικοί ομιλητές από τον ακαδημαϊκό χώρο, την πρωτοβάθμια-δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τους φορείς προστασίας και διαχείρισης γεωπάρκων και την τοπική αυτοδιοίκηση θα παρουσιάσουν τα πετυχημένα παραδείγματα στοιχείων και περιοχών της χώρας μας που έχουν ήδη ενταχθεί στα δίκτυα της UNESCO, εστιάζοντας στα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι τοπικές κοινωνίες από την ένταξη τους. Επιπλέον θα παρουσιαστούν τοπικές πρωτοβουλίες με στόχο την προοπτική ένταξης σε συγκεκριμένο πρόγραμμα της UNESCO. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά, που ημερίδα, που παρουσιάζει 5 από τα σημαντικότερα προγράμματα της UNESCO διοργανώνεται εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας, Αθήνας και Θεσσαλονίκης, γεγονός που καταδεικνύει το ενδιαφέρον των τοπικών φορέων και ενισχύει τη διάχυση των προτεραιοτήτων του διεθνούς Οργανισμού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
10:00-10:30: ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ – Αικατερίνη Τζιτζικώστα, Πρόεδρος Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO – Νεκτάριος Φαρμάκης, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας – Χρήστος Μπούρας, Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών – Κήρυξη Έναρξης Ημερίδας: Ανδρέας Κατσανιώτης, Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό
10:30 – 11:00 «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΡΩΝ UNESCO: Η ΔΙΑΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» – Εισήγηση: Δρ. Ηλίας Βαλιάκος, Ερευνητής, Έδρα UNESCO για τα Γεωπάρκα & τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Νησιωτικών και Παράκτιων Περιοχών, Τμήμα Γεωγραφίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Παναγιώτης Δημόπουλος, Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης Πανεπιστημίου Πατρών, Πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής Προστατευόμενων Περιοχών Natura 2000, Παρουσίαση: Το Πανεπιστήμιο Πατρών και η προοπτική δημιουργίας έδρας UNESCO
11:00 – 11:45 «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ UNESCO: ΗΘΗ, ΕΘΙΜΑ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ. ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥ» – Εισήγηση: Ελένη Μπαζίνη, Αρχαιολόγος – Κοινωνική Ανθρωπολόγος, Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς – Τμήμα Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Διαπολιτισμικών Θεμάτων – Δρ. Μαρία Αργυροπούλου, ΕΔΙΠ, Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού, Πανεπιστήμιο Πατρών, Παρουσίαση σημαντικών στοιχείων Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Νομού Αχαΐας – Σοφία Χρυσοπούλου, ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, Παρουσίαση της Πρωτοβουλίας Ένταξης του Πατρινού Καρναβαλιού στον Εθνικό Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς 11:45 – 12:00 Coffee break
12:00 – 12:30 «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΓΕΩΠΑΡΚΩΝ ΤΗΣ UNESCO: ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΥΖΕΥΞΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» – Εισήγηση: Καθηγητής Νικόλαος Ζούρος, Πρόεδρος Παγκόσμιου Δικτύου Γεωπάρκων UNESCO, Πρόεδρος Ελληνικής Επιτροπής Γεωπάρκων της Ε.Ε.Ε. UNESCO, Διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου – Ελένη Κουμούτσου, Προϊσταμένη Μ.Δ. Εθνικού Πάρκου Χελμού – Βουραϊκού & ΠΠ Βόρειας Πελοποννήσου (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.), Συντονίστρια Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO Χελμού – Βουραϊκού 12:30 – 13:30
«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ UNESCO ASPnet: H KAINOTOMIA KAI H ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»
– Εισήγηση: Βέρα Δηλάρη, Εθνική Συντονίστρια του Προγράμματος Συνδεδεμένων Σχολείων UNESCO ASPnet, ΥΠΕΠΘ – Παρουσίαση Καλών Πρακτικών από σχολεία ASPnet Αττικής & Αχαΐας: i. Ευαγγελία Γεωργάκη, Δ/ντρια, 2ο Γενικό Λύκειο Γέρακα ii. Ελένη Καννά, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός Δικτύου ASPnet, Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών iii. Χριστίνα Διπλάρη & Ιωάννα Χαρδαλούπα, Υπεύθυνες Εκπαιδευτικοί για το Δίκτυο ASPnet, Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών iv. Κατερίνα Γεωργίου, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός Δικτύου ASPnet, Αρσάκειο Γυμνάσιο Πατρών v. Μαρία Τουλιάτου, Δ/ντρια, Αρσάκειο Δημοτικό Πατρών vi. Χαρίκλεια Μαμωνά, Δ/ντρια, 2ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας
13:30 – 14:15 «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ UNESCO: Η ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΩΣ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» – Εισήγηση: Πωλίνα Μπιθαρά, Υπεύθυνη Προγράμματος «Πόλεις Μάθησης UNESCO», Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO – Παρουσίαση Καλών Πρακτικών από ελληνικές πόλεις UNESCO : i. Σοφία Αδάμ, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας ii. Μιχάλης Χρηστάκης, Γενικός Γραμματέας Δήμου Νέας Σμύρνης, 14:15 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συγκέντρωση στελεχών της Ν.Δ. στην Ζαρούχλα -Θα τιμηθεί ο αείμνηστος δήμαρχος Π. Γιοβάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αδιάκοπο ρυθμό συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις εκλογικής ετοιμότητας που συνδιοργανώνει η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας με την ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιάλειας.

Επόμενος σταθμός το προσεχές Σάββατο 9 Ιουλίου στη 1 το μεσημέρι είναι η Ζαρούχλα ( καφέ Αγορά ) όπου στην ανοιχτή συγκέντρωση θα παραβρεθούν στελέχη της φιλελεύθερης παράταξης από τα δημοτικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Νωνάκριδας.
Κεντρικοί εισηγητές θα είναι ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Αντώνης Κουνάβης και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιάλειας Βασίλης Σταθακάρος.
Έχουν προσκληθεί και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης και οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου.
Θα ακολουθήσει συζήτηση την οποία θα συντονίσει η Υπ. Εκλογικής Ετοιμότητας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιάλειας Κωνσταντίνας Φίλερη.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας κ. Αντώνης Κουνάβης θα τιμήσει με αναμνηστική πλακέτα την οικογένεια του αείμνηστου Δημάρχου Νωνάκριδας Παύλου Γιοβά ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της πολυσχιδούς προσφοράς του στον τόπο και την παράταξη.
Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είναι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης , οι πρώην Δήμαρχοι Στάθης Θεοδωρακόπουλος , Αποστόλης Καραφωτιάς , , Αντιπεριφερειάρχες , Δημοτικοί Σύμβουλοι , Πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων και κάτοικοι από όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του πρώην Δήμου Νωνάκριδας.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κορυφή Πύργου: Καλύτερη η εικόνα της πυρκαγιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολύ καλή εικόνα παρουσιάζει σήμερα η πυρκαγιά στην Κορυφή Πύργου.
Με το πρώτο φως της ημέρας, ξεκίνησαν οι ρίψεις από τα εναέρια μέσα που συνδράμουν στην επιχείρηση κατάσβεσης.

Στο σημείο οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, συνεχίζουν το έργο τους, ώστε να κατασβήσουν και την τελευταία πύρινη εστία. Στην περιοχή επιχειρούν συνολικά 135 πυροσβέστες και 5 πεζοπόρα, με 37 οχήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι το χθεσινό βράδυ, ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, αφού οι πυροσβέστες έπρεπε να δώσουν μεγάλη μάχη με τις αναζωπυρώσεις, με τις καιρικές συνθήκες (ισχυροί άνεμοι) να δυσχεραίνουν την κατάσταση.

www.patrisnews.gr

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα