Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Όλο και ψηλότερα το Friends Travel- Απέκτησε Διεθνή Πιστοποίηση ISO

Δημοσιεύθηκε

στις

Με νέα επαγγελματική κατάκτηση συνεχίζεται η χρονιά για το δημοφιλές Γραφείο Γενικού Τουρισμού Friends Travel. Στη δύσκολη και απαιτητική εποχή που διανύει η ελληνική τουριστική αγορά και τα εμπόδια που έχει υψώσει η πανδημία τα τελευταία τρία χρόνια, το Friends Travel, επιμένει να θέτει υψηλότερους στόχους που τους κατακτά σταδιακά.

Η διεθνής πιστοποίηση ISO 9001:2015, είναι το νέο «παράσημο» του Γραφείου που πλέον διακρίνεται για την αξιοπιστία προς τους πελάτες και τους προμηθευτές, εφαρμόζοντας αυστηρές διεργασίες, κανονισμούς και πρωτόκολλα στην καθημερινή επιχειρησιακή λειτουργία του, με στόχο την διασφάλιση της ποιότητας του συνόλου των υπηρεσιών που παρέχει.
«Η σημασία που αποδίδουμε στο έργο μας και η απερίσπαστη προσήλωσή μας στην αξία των υπηρεσιών μας τα τελευταία χρόνια, επισφραγίστηκε πρόσφατα με την απόκτηση Πιστοποιητικού ISO 9001:2015, το οποίο από εφέτος χαρακτηρίζει τις διεργασίες που εφαρμόζουμε στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας! Για τον λόγο αυτό, αισθανόμαστε υπερήφανοι που είμαστε πρωτοπόροι ως το μοναδικό Γραφείο Γενικού Τουρισμού στην Πελοπόννησο και ειδικότερα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και μεταξύ των μετρημένων στην Ελλάδα, που διαθέτει πιστοποίηση ISO» λέει ο Γαβριήλ Τζουανόπουλος ιδιοκτήτης του Friends Travel και προσθέτει: «Η απόκτηση ISO 9001:2015 σημαίνει, ότι στο Friends Travel εφαρμόζουμε σχολαστικά τους νομικά καθιερωμένους λειτουργικούς κανόνες, αλλά και αυστηρούς εσωτερικούς, οι οποίοι διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε σε όλες τις φάσεις τους, από τον σχεδιασμό, τη διαχείριση, την παραγωγή, τον έλεγχο και την εκτέλεση. Τις διεργασίες αυτές, έχουμε επεκτείνει και στον τομέα των προμηθειών, του εξοπλισμού ακόμα και των αναλώσιμων υλικών που χρησιμοποιούμε. Ήδη τις εφαρμόζουμε ή σχεδιάζουμε να το κάνουμε και στην περαιτέρω εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού μας σε συνάρτηση και με την ποιότητα του στόλου οχημάτων που διαθέτουμε και στον οποίο προετοιμαζόμαστε να επενδύσουμε στο εγγύς μέλλον».

Όπως εξηγούν οι ιδιοκτήτες του, η φιλοσοφία που χαρακτηρίζει το Friends Travel, είναι μια συνάρτηση που ορίζεται από τον άνθρωπο σε πλήρη και αδιαπραγμάτευτη αντιστοίχιση της κάλυψης κάθε είδους ταξιδιωτικής ή παρεμφερούς ανάγκης του, με ασφάλεια και άνεση αλλά και αξιοπιστία κατά τη διάρκεια της συναλλαγής.
«Αυτά, είναι σταθερές, πίσω από τις οποίες υπάρχουν άλλοι άνθρωποι, εμείς και όλοι οι συνεργάτες μας, που έχουμε αφοσιωθεί με υψηλό επαγγελματισμό στις υπηρεσίες που παρέχουμε στους επιβάτες που μας επιλέγουν. Για εμάς, η διαδικασία παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας δικής μας ή παρεχόμενης από τρίτους προς εμάς και ο έλεγχος των προμηθειών, συνιστά θεμελιώδη αρχή πάνω στην οποία στηρίζεται η συνεργασία με κάθε έναν, τόσο από τους συνεργάτες όσο και από τους πελάτες μας, που μέχρι σήμερα πορεύονται δίπλα μας και μας περιβάλλουν ανεξαιρέτως με την πολύτιμη εμπιστοσύνη τους», προσθέτει ο συνιδιοκτήτης του Friends Travel Νίκος Δημητρόπουλος και τονίζει: «Η απόκτηση ISO και η αυστηρή εφαρμογή των διεργασιών που έχουμε θεσπίσει εμείς για το γραφείο μας ή υπαγορεύονται γενικότερα από τους νόμους, αποτελεί καθήκον μας προκειμένου να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες απαιτήσεις ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας, προσφέρουν αυτά τα οποία υποσχόμαστε! Και το έχουμε κάνει σε τέτοιον βαθμό, που μας επιτρέπει να το εγγυόμαστε!».

Το Ταξιδιωτικό Γραφείο «Friends Travel» (www. friendstravel.gr), εδρεύει στο κέντρο της Πάτρας, Τριών Ναυάρχων 44 και Μαιζώνος.
Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο πολυτελών λεωφορείων, mini bus και VAN και εκτός από τον ταξιδιωτικό και μεταφορικό τομέα, επιδεικνύει ευρύτερη δραστηριότητα προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα συναφών υπηρεσιών όπως οργάνωση ολοκληρωμένων πακέτων ατομικών διακοπών, έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, μετακινήσεις VIP, διοργάνωση συνεδρίων, κοινωνικές εκδηλώσεις, ενοικιάσεις σκαφών και αυτοκινήτων, πολυτελείς κρουαζιέρες, γαμήλιες τελετές και θεματικά ταξίδια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement