Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Νέα εποχή για υγιή μαλλιά        

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Τα υγιή, περιποιημένα και λαμπερά μαλλιά είναι η τάση που δεν θα φύγει ποτέ από το προσκήνιο. Ορίστε πώς θα τα αποκτήσετε φέτος την άνοιξη. Γιατί τα περιποιημένα μαλλιά που ακτινοβολούν υγεία είναι η απόλυτη τάση που δεν πρόκειται να βγει ποτέ εκτός μόδας.

Περιποίηση στο σπίτι

 

Επενδύστε σε θεραπείες, ελιξίρια και έλαια ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας και αποκτήστε την εβδομαδιαία συνήθεια της εφαρμογής τους για βαθιά επανόρθωση στο σπίτι. Τα μαλλιά σας θα σας ευγνωμονούν, ενώ θα μετατρέψετε το μπάνιο σας σε ένα μίνι κομμωτήριο πολυτελείας!

Επιλέξτε σωστά

Η αποτελεσματική φροντίδα αρχίζει από το μπάνιο και το σωστό σαμπουάν. Επιλέξτε εκείνο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών σας καθαρίζοντας απαλά, χωρίς να αφυδατώνει ή να ερεθίζει το τριχωτό της κεφαλής – από εκεί άλλωστε ξεκινά ο κύκλος ζωής της τρίχας.

Οι «σωτήρες»

Θα ενυδατώσουν, θρέψουν και επιδιορθώσουν σε βάθος τα κατεστραμμένα σας μήκη. Μην παραλείπετε να χρησιμοποιείτε την αγαπημένη σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, την οποία θα αφήνετε να δράσει για αρκετό χρονικό διάστημα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement