Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Στο… «κόλπο» ο νικητής!

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ο Κεραυνός υποδέχεται (5 μ.μ.) την Αχαϊκή στο εξ αναβολής ματς των μπαράζ ανόδου της 4ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας

Παιχνίδι που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στο τοπικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που θα διεξαχθεί σήμερα (5 μ.μ.) στο «Θ. Χρυσανθόπουλος» για την 4η (εξ αναβολής) αγωνιστική των μπαράζ ανόδου ανάμεσα στον Κεραυνό και την Αχαϊκή.

Η μεγάλη «κυρία» της Δυτικής Αχαΐας έρχεται από μια τεράστια νίκη με 3-0 επί του Πάτραι και έχει την ψυχολογία με το μέρος της ενώ παράλληλα μπήκε για τα καλά στο κόλπο της ανόδου.

Σε περίπτωση που το συγκρότημα του Γιώργου Λαγού πάρει το «τρίποντο» από τον Κεραυνό αμέσως θα φτάσει στην 3η θέση με 13 βαθμούς, δύο μόλις πίσω από τους πρωτοπόρους Άρη και Πάτραι.

Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι μέσα στην έδρα τους είναι πολύ δυνατοί και με τον Χρήστο Καραπίτσο στον πάγκο της ομάδας είναι αήττητοι. Ο Κεραυνός θέλει τη νίκη για να πλησιάσει τους πρωτοπόρους.

Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι αναμένεται να είναι δυνατό καθώς και οι δύο σύλλογοι αναζητούν το «τρίποντο» που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρώτη θέση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Παναγιώτη Ζούλη και Γιώργο Βασιλόπουλο.

Ο έμπειρος ρέφερι έχει διευθύνει δύο φορές την Αχαϊκή με αντίπαλο τον Πανμοβριακό. Με τον Παπαδόπουλο οι κιτρινόμαυροι μετράνε μια ισοπαλία εκτός έδρας (1-1) και μια νίκη εντός έδρας (2-0).

Επίσης έχει διευθύνει δύο παιχνίδια του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου και τα δύο εκτός έδρας. Ο Παπαδόπουλος έχει διευθύνει το Νίκη-Κεραυνός (0-0) και το Θύελλα Αιγίου-Κεραυνός (3-0).

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΠΙΤΣΟΣ: «Θα εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»

Η «Γ» επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό Χρήστο Καραπίτσο ο οποίος τόνισε για την σημερινή αναμέτρηση: «Είναι ένα ντέρμπι και όπως σε όλα αυτά τα ματς χρειάζεται προσοχή και από τις δύο ομάδες και θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Εμείς είμαστε έτοιμοι, γνωρίζουμε την Αχαϊκή και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το γήπεδό μας όπου είμαστε αρκετά δυνατοί.

Όπως θα δυσκολευτούμε εμείς σε ένα γήπεδο με χορτάρι έτσι και η Αχαϊκή θα δυσκολευτεί σε γήπεδο με πλαστικό όπως είναι το δικό μας».

  

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΟΣ: «Κομβικό παιχνίδι και για τους δύο»

Από την άλλη πλευρά ο έμπειρος τεχνικός της Αχαϊκής, Γιώργος Λαγός για την σημερινή αναμέτρηση ανέφερε: «Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς καθώς μετά τη μεγάλη νίκη του Σαββάτου απέναντι στην αήττητη και πολύ καλή ομάδα του Πάτραι, αγωνιζόμαστε σε λίγο χρονικό διάστημα με μια εξίσου πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικό ρόστερ που έχει στόχο το πρωτάθλημα! Ο αγώνας γίνεται σε ένα γήπεδο που δεν θα είναι εύκολο για εμάς λόγω των συνθηκών καθώς καλούμαστε να διαχειριστούμε την κούραση, τις απουσίες και τον ενθουσιασμό που υπάρχει από το ματς του Σαββάτου.

Εμείς όπως σε όλα τα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και μην ξεχνάμε πως σήμερα είναι ένας αγώνας κομβικός και για τις δύο ομάδες για την συνέχεια των play off καθώς ο νικητής θα βρίσκεται μετά μόλις 2 βαθμούς μακριά από τους πρωτοπόρους Άρη και Πάτραι».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement