Connect with us

Παναχαϊκή

Την ξέχασαν οι φορείς

Published

on

 

Η Παναχαϊκή δέχεται συγχαρητήρια απ’ όλη την Ελλάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά οι τοπικοί παράγοντες την αγνόησαν

Δεν είναι δυνατόν η Παναχαϊκή να κατακτάει το πρωτάθλημα και να δέχεται συγχαρητήρια από αντίπαλες ομάδες της Γ’ Εθνικής, από ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος, από τους παράγοντες της Super League 1 και 2 και οι φορείς της Πάτρας να μην υπάρχουν πουθενά.

Η Παναχαϊκή είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης μας, η ομάδα που έχει γράψει τη δική της ιστορία καθώς ήταν η πρώτη επαρχιακή ομάδα που πήρε μέρος σε παιχνίδια της Ευρώπης και κάποιοι φαίνεται να την ξεχνούν στις χαρές της και αυτό όπως φαίνεται και στην παρακάτω ανακοίνωση από πλευράς της διοίκησης των «κοκκινόμαυρων» ενόχλησε.

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και συμβολικά όλοι οι φορείς θα έπρεπε να δείξουν συσπείρωση για τους ερχόμενους αγώνες μπαράζ για να ολοκληρωθεί με επιτυχία και η άνοδος της ομάδας.

Η μεγάλη «κυρία» της Πελοποννήσου την Κυριακή στο γήπεδό της στην Αγυιά κάνει την φιέστα της καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα και αντί να χαρούν όλοι οι φορείς της πόλης αυτοί μαζικά απείχαν από τις ευχαριστήριες ευχές και είναι το λιγότερο θλιβερό.

Και εδώ να αναφέρουμε ότι τη φιέστα δεν την κάνει η Παναχαϊκή αλλά η διοργανώτρια αρχή για την κατάκτηση της πρώτης θέσης όπως θα γίνει και στους άλλους ομίλους και θα δοθούν τα Κύπελλα στους πρωταθλητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους συλλόγους ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Αετός Πατρών και Αστέρας Λεοντίου για τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα μας στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους παράγοντες των ομάδων της Super League 1, της Super League 2 και της Γ’ Εθνικής που επικοινώνησαν προσωπικά με τον προπονητή μας Σούλη Παπαδόπουλο και τον Πέτρο Σταθάκη και ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τα μπαράζ ανόδου.

Υ.Γ. Περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την τοποθέτηση και των τοπικών φορέων για την κατάκτηση του πρώτου στόχου της ομάδας μας και ενόψει της έναρξης των μπαράζ».

 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗ

Σήμερα θα έχουμε αγωνιστική δράση στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με την διεξαγωγή έξι αναμετρήσεων για την 20ή αγωνιστική.

Αυτό φυσικά που ενδιαφέρει τους κοκκινόμαυρους είναι οι αναμετρήσεις των δύο πρωτοπόρων που διεκδικούν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εν συνεχεία θα αγωνιστούν στα μπαράζ ανόδου όπου και θα συναντήσουν την Παναχαϊκή.

Ο πρωτοπόρος Μακεδονικός που έχει 40 βαθμούς παίζει εκτός έδρας με τον ΑΣ Γιαννιτσά ενώ η δεύτερη Κοζάνη που έχει 38 βαθμούς αγωνίζεται εκτός με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement