Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Ψυχρή, χειριστική και ετοιμόλογη» η Ρούλα Πισπιρίγκου, λέει η Αγγελική Νικολούλη

Δημοσιεύθηκε

στις

«Αν και περίμενα αυτή την εξέλιξη έχω και εγώ σοκαριστεί», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega η Αγγελική Νικολούλη που τους τελευταίους δύο μήνες έχει ασχοληθεί εκτενώς με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

«Νοιώθω και γω παγωμένη, που μια μάνα τριών παιδιών κατάφερνε να παίζει στα δάχτυλα τους γιατρούς», ανέφερε η έμπειρη δημοσιογράφος.

Η δημοσιογράφος έκανε λόγο για «μία σύγχρονη Μήδεια που έπαιζε επιστήμονες και Αρχές». Χαρακτήρισε  τη Ρούλα Πισπιρίγκου «ψυχρή, χειριστική και ετοιμόλογη» και είπε πως «προσπαθούσε να με ελέγξει».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πληροφορία που έλαβε για τη θανατηφόρα ουσία που βρέθηκε στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ενώ ανέφερε ότι στο αυριανό «Φως στο Τούνελ» θα προχωρήσει σε μια αποκάλυψη για κάτι που της ζητούσε επίμονα η Ρούλα Πισπιρίγκου. Όπως αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη «μου ζήτησε να της βρω κάτι συγκεκριμένο με εμμονή» είπε και πρόσθεσε πώς της έλεγε: «Θελω να μου το βρεις… θα μου το βρεις;».

Η δημοσιογράφος είπε πως κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες. «Δεν αποδεχόταν ότι υπήρχε πρόβλημα» πρόσθεσε η δημοσιογράφος, συμπληρώνοντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου στις προσωπικές τους συνομιλίες μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών, ενώ υπήρχε και απουσία συναισθημάτων.  «Ήταν μια γυναίκα ψυχρή, ήξερε και τι θα την ρωτήσεις, όχι μόνο την απάντηση» συμπλήρωσε.

«Η Τζωρτζίνα άφησε κάτι πίσω της πριν φύγει» πρόσθεσε η Αγγελική Νικολούλη, σημειώνοντας ότι θα το αποκαλύψει στο «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής.


Ροή ειδήσεων

Advertisement