Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Λουλούδια, κεράκια, μηνύματα συντριβής για τα τρία αγγελούδια έξω από το σπίτι – Βαρύ το κλίμα στην αχαϊκή πρωτεύουσα μετά τις τελευταίες συγκλονιστικές εξελίξεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Χωρίς συγκεντρωμένο πλήθος, αλλά με έντονη τη συναισθηματική φόρτιση, ήταν το βράδυ της Πέμπτης έξω από το σπίτι της 33χρονης που συνελήφθη και κατηγορείται για τον θάνατο της9χρονης κορούλας της, της 9χρονης Τζωρτζίνας πριν από δύο μήνες.

Η Πάτρα θρηνεί και παραμένει οργισμένη για τον θάνατο των τριών μικρών κοριτσιών της οικογένειας μέσα σε τρία χρόνια.
Η σύλληψη της μητέρας με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης έσκασε σαν «κεραυνός εν αιθρία» για όλη τη χώρα, κι όχι μόνο για την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Το βράδυ της Πέμπτης, το σπίτι της οδού Μπιζανίου ήταν ξανά ερμητικά κλειστό αλλά χωρίς να υπάρχει συγκεντρωμένο πλήθος έξω από αυτό, όπως συνέβη την Τετάρτη.

Αυτή τη φορά, στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι υπήρχαν μόνο μερικά λουλούδια, αναμμένα κεράκια και μηνύματα για «καλό παράδεισο» στα τρία αγγελούδια…

Η γειτονιά και όλη η Πάτρα θρηνεί για την 9χρονη, η οποία ήταν ένα πλάσμα μοναδικό, γέλαγε και φωτιζόταν το πρόσωπό της, δραστήρια και αξιολάτρευτη στο σχολείο της και παντού.

Δυστυχώς έμελλε να βρει φρικτό και βασανιστικό θάνατο με βάσει τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, ενώ συνεχίζεται η κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση που έχει παραγγείλει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών, της Μαλένας και της μικρής Ίριδας. Οι δύο δικογραφίες, σύμφωνα με πληροφορίες Θα συσχετιστούν προκειμένου να δοθούν οι απαντήσεις που όλοι αναμένουν…

Τόσο η 33χρονη όσο και το οικογενειακό της περιβάλλον αρνούνται τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί και η Δικαιοσύνη πλέον έχει τον λόγο.


Ροή ειδήσεων

Advertisement