Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Στο δικαστήριο μαζί Φιλιππίδης – Λιγνάδης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Μαζί μετέφεραν νωρίς το πρωί στο δικαστήριο, τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, προκειμένου να δικαστούν για τις υποθέσεις που τους βαραίνουν.

Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν σε τέσσερις υποθέσεις βιασμών κατά συρροή ανηλίκων και ενηλίκων ανδρών.

O Πέτρος Φιλιππίδης μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη στα δικαστήρια 

 

Σήμερα, στο βήμα του μάρτυρα, εκτός απροόπτου, αναμένεται να ανέβει για να καταθέσει ο δεύτερος άνδρας, αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος έχει καταγγείλει τον σκηνοθέτη και ηθοποιό για σεξουαλική κακοποίησή του στην Επίδαυρο, τον Ιούλιο του 2015 και ενώ ο ίδιος ήταν ανήλικος.

Άφιξη Φιλιππίδη - Λιγνάδη στο δικαστήριο

 

Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας και  η εξέταση της πρώτης γυναίκας που είχε καταγγείλει τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό της και μάλιστα κατ΄ εξακολούθηση. Η καταγγέλλουσα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου ολοκλήρωσε την κατάθεσή της και μέλη της έδρας είχαν αρχίσει να της υποβάλλουν ερωτήσεις. Η εξέτασή της από παράγοντες της δίκης αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα.

Με μάσκα και χειροπέδες ο ηθοποιός οδηγείται στο δικαστήριο

lignadis-filippidis__5_


Οι ηθοποιοί που καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη

anastasopoulou


Στο δικαστήριο και η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη

gynaika-filippidi


Το μοντέλο Τζεφ Μοντάνα

montana

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement