Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σελίδες με την ιστορία του Εμπορικού Συλλόγου- Εκδήλωση – παρουσίαση αύριο (7 μ.μ.) στο «Απόλλων»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Το λεύκωμα με τίτλο «Η Ιστορία του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας» που καταγράφει στιγμές της πολυσήμαντης διαδρομής του αιωνόβιου και πλέον πρωτοβάθμιου σωματείου των εμπόρων, θα παρουσιαστεί αύριο στην αχαΐκή πρωτεύουσα.

Η παρουσίαση του λευκώματος που θα γίνει με πρωτοβουλία της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών θα ξεκινήσει στις  7 μ.μ. στην κεντρική σκηνή «Απόλλων» του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Πάτρας

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

19:00: Καλωσόρισμα από τον Κωνσταντίνο Ζαφειρόπουλο, Πρόεδρο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας και τον Γιώργο Βαγενά, Πρόεδρο Ο.Ε.ΕΣ.Π.

19:10 – 19:50:Χαιρετισμοί: Γιώργος Καρανίκας, Πρόεδρος ΕΣΕΕ, Ανδρέας Κατσανιώτης, Υφυπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Πελετίδης, Δήμαρχος Πατρέων, Χαράλαμπος Μπονάνος, Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας.

19:50 – 20:00: Προβολή Βίντεο Λευκώματος

20:00 – 21:00: Παρουσίαση του ιστορικού Λευκώματος «Η Ιστορία του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας» από τους: Βάλια Αρανίτου, Αν. Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Κρήτης, Επιστημονική Διευθύντρια ΙΝΕΜΥ – ΕΣΕΕ, Κώστα Ελευθερίου, επιστημονικό συνεργάτη ΙΝΕΜΥ – ΕΣΕΕ, Επίκουρος Καθηγητής, ΔΠΘ και Βαγγέλη Αγγελή, Δρ Ιστορικό, Αρχεία Εμπορίου του ΙΝΕΜΥ –ΕΣΕΕ. Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Ροδίτης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement